Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok. Valjátok be, hogy a pénz is számit?
persze hogy számít!
rögtön hagyom a szegényebb de helyes és szeretni való pasit egy pénzes taplóért aki azt hiszi hogy csak ez számít,sőt az a legjobb amikor nem a saját pénzére büszke hanem egy elkényeztetett idióta aki a szülők pénzére büszke-.-
amúgy ami biztonságot nyújt:ház ahol élsz,munka amivel keresed a pénzedet,egy olyan pár aki mindig veled van,akit annak ellenére is szeretsz hogyha nélkülöznötök kell,akivel szívesen leéled az életedet
Mondhatok valamit?
A kérdés nincs jó helyen. Először is, már nem azért mert provokatív akarok lenni, de a csajok amúgysem vallanák be, másrészről azok a nők\lányok akik ide járnak (mmint erre az oldalra) értelmesebbek tűnnek mint azok a csajok akiket egy buliban szedhetsz fel. Na persze nem állok én senki mellett, annyit mondok csak, hogy teljesen felesleges a kérdésed, mivel ha igen akkor is nem.
Képzeljétek, az én párom nem gazdag, nincs háza, de még autója sem, de megvan benne az akarat és a kitartás, hogy rengeteg tanulással és munkával megszerezze ezeket előbb-utóbb. Ha ennyire akarod, lebuktatom magamat én is, IGEN, számít a pénz, ugyanis ha egyszer összeköltözünk, majd családunk lesz, akkor valamivel etetnünk is kell magunkat. Miért, mit gondoltatok, "férfiak"?
"Ez egy fajta biztonságot nyújt számotokra." Igen, ez így van, a pénz biztonságot nyújt. Hol itt a gond? Igen, elvárom a páromtól, hogy ha eljön az ideje, akkor tisztességesen megkeresse a pénzt, de ezt ugyanúgy elvárom magamtól is. Tudjátok mi ez? Magatokat nyugtatgatjátok, mert nincs kedvetek tisztességesen dolgozni, csak nyavalyogtok a gyakorikérdéseken. Sajnos ilyen a világ, a pénz az pénz, és szerintem minimum elvárható, hogy a férfi ÉS a nő is megkeresse magának és a családnak.
ha kíváncsi lettél volna, akkor nem így teszed fel a kérdést
ez amúgy tévedés, mert nem számít, minden más igen, eddig is így volt, eztán is N
A nőknek az első szűrő a pénz. Ha van, átmentél, ha incs, fennakadtál. Ennyi.
Minden lánynak/nőnek a pénz kell. De nem csak egyszerűen pénz, hanem sok pénz.
Ha netto 150 alatt keresel (ami átlag feletti bér), kapáld el magad. Még a legbutább csaj is elvárja, ohgy minimum 200-at letegyél az asztalra.
Szeritnem miért van ennyi magányos ember mindkét nemből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!