Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok. Valjátok be, hogy a pénz is számit?
Figyelt kérdés
Nem hiszem el. Ez egy fajta biztonságot nyújt számotokra.2013. júl. 8. 17:42
1/32 anonim válasza:
Igen számít. Nem tudnék gazdag fiúval járni, a volt barátom pedig elkezdett pénz hajkurász lenni, engem le se szrt, így elváltak útjaink
2/32 anonim válasza:
"Valjátok"?
"Nem hiszem el" Akkor mindek "valjuk" be ha nem hiszed el?
"Egy fajta" az például a puli. Az egy fajta.
3/32 anonim válasza:
Nekem annyiban számít, hogy ne keressen kevesebbet nálam, mert nem akarom őt eltartani. mivel pedagógus vagyok, azt hiszem, ez nem nagy elvárás a részemről.....
4/32 anonim válasza:
Annál, aki nem tud többet nyújtani, mint anyagi biztonság annál biztos előny a pénz, de a csajokat ez nem hiszem, hogy boldoggá tenné..
5/32 anonim válasza:
komoly kapcsolatnál biztos számít
de addig szerintem nem fontos
6/32 anonim válasza:
hidd el hogy nem..! valakinek biztosan, aki úgy van nevelve:S de ha valaki értelmes és szíve is van akkor nem számít neki!
7/32 anonim válasza:
Az is számít, de nem az az első h megkérdezem h mennyi a havi fizetése/zsebpénbze:D
8/32 Hanariko válasza:
Persze tök jó ha a pasi gazdag, de ha nem lenne az attól még nem dobnám vagy nem szakítanám meg vele az ismerkedést. Aki ezt megteszi az felszínes, pénzéhes és nem érdemes vele foglalkozni.
9/32 anonim válasza:
Pasik! Mi nők, nem egy egységes massza vagyunk, ahol mindenkinek minden ugyan annyira számít, vagy ugyan annyira vallja be akár magának, akár másoknak!
Nekem számít, hogy a barátom eltartsa magát, és legyen kerete közös programokra, kikapcsolódásra, amihez épp kedvünk van. Na meg ne legyen se zsugori, se túl költekező. Ezt elvárhatják tőlem is.
10/32 anonim válasza:
Figyelj! én meg mondom őszintén: Nem! az én kapcsolatomban én keresek többet (jóval!) és nekem nem számít a pénz! Miért kell ezt a baromságot folyton felhozni???jó vannak nők akiknél ez tényleg így van de rengeteg kivétel van!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!