Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova lett a romantika?

Figyelt kérdés
A mai pasiknak miért ciki az udvarlás, és a romantika? Egyre jobban tapasztalom, hogy ezek így lassan eltűnnek...hol találok egy olyan fiút aki figyelmes, kedves, megértő, ellehet vele viccelődni, de ugyanakkor komolyan is beszélgetni és romantikus is? :s

2013. júl. 8. 10:18
1 2
 11/16 ASOT ***** válasza:

Eltűnt mint szürke szamár a ködben.

Az emberek nagy része általánosít vagy általánosító lesz.

Ha azt tapasztalja 4-5 lánynál, hogy annál csak a megjelenés, a fontos meg a pénz meg külső, de ez neki nem igazán van meg, akkor egy kalap alá veszi a nőket!

ÉS a Nők ugyanígy vannak ám ezzel, ha 4-5 pasi szemét velük akkor jujj mind az :)

szóval a negatív tapasztalatok alapján hiányoznak ezek egyes emberekből.

2013. júl. 8. 10:39
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Haveromat kiröhögte egy csaj, amikor ő virágot vitt neki. Van még kérdés?
2013. júl. 8. 11:01
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ugye-ugye!?!? Minek kellett kiírtani belőlünk?

Különben is elég álszent duma ez hogy szeretitek a romantikát. Szerintem sokszor azt sem tudjátok miről beszéltek ti nők.

Hidd el ha kapnál egy romantikus pasit csak az elő egypár hónapban becsülnéd, utána dobnád egy bukó parasztért. Genetikátokban van már ez.

Szexen kívül másra nem vagytok jók.

Jah mielött lepontoznál, gindolkodj el ezen, és rájössz hogy igazam van. Ennyihh! F

2013. júl. 8. 11:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Tegnap hasonló kérdést tettem fel én is, igencsak megosztó volt a vélemény, majdnem csak kritikaként fogták fel a kérdésemet. Szóval én is ezt a kérdést kutatom. :)
2013. júl. 8. 12:01
 15/16 anonim ***** válasza:
51%
A nők azóta nem igénylik, amióta csak fiúkkal haverkodnak. Teljesen fiúsak a mai nők. Mondhatnám is, ha nem mutatnak p*ncit, azt hinné az ember, hogy férfiak.
2013. júl. 8. 12:33
 16/16 darkevenning válasza:

Szerintem összehasonlítás kérdése.Nézz meg pár régi filmet pl tudom ajánlani elvis presley és kortársait, és nézz körül a mindennapjainkba. Miért tudta az akkori férfi mindamellett hogy egyéni szuverén lény volt teljesíteni azt hogy megkapó romantikus férfi legyen(már nem ez a nyálas pojáca). Talán a mostani párkapcsolatimodell hibája vagy az hogy egyeltalán nincs párkapcsolatimodell mert ha megnézed romantihka alatt mindenki valami szolgáltató vállalkozást ért (fürdő,étterem,bowling,tenisz,welnes stb stb) senki se mondja azt hogy bedobáljuk a cuccokat a kocsiba, fölszedjük a nőt a degeszre pakolt kajakosarával, elhúzunk a városból és vad romantikázunk kicsit kempingben utánna meg ha megunjuk magunkat elmegyünk egy csárdába, utánna pihi utánna eset város északa , vagy ha nem akarunk a réten kettesbe( vagy barátokkal akiknek ugyanúgy van párja[ja és elhozta magával])elmenni egy tökidegen városba és felfedezni lehetőleg olyan helyeket amin el tudunk rágódni( most nem történelmi városnézésről beszélek de még az is lehet ha van min hülyülni, azán bevágodni egy helyi lokálba, vagy egyel talán olyat csinálni ami szokatlan szórakoztató és le tud kötni minket úgy hogy azért hozzá tudjunk bújni a másikhoz és tudjunk érdemi beszélgetéseket folytatni olyan dolgokról amiről saját szüleinknek se, vagy csak játszani a reménytelen szermeseket.Az ilyen őrült pasik vagy házasok már vagy beleuntak hogy őrültek legyenek mert nincs partner. Szerintem a mai tömegmédia imádja azonosítani a szerelmet a közösáüléssel, a romantiákát, pedig a tök fölös pénzkidobással amit egyfelől élvezünk mert egyrész őrültség másrészt azt hisszük hogy élünk kicsit. de igazság szerint olyan távol vagyunk egymástol mint makko jeruzsálemtől, nem hogy nem értjük egymást még egymás társaságát se viseljük el mert azt hisszük hogy a romantika csak egy lutri egyébként is csak csöpög de a Fever, a Can't Help Falling in Love, a Bridge Over Troubled Water című számoktól frászban vagyunk és nyomjuk a újrajátszást mert mély és feltétel nélküli, régen mért tudtak az emberek romantikusok lenni és most meg nem? egyfelől a pénz tuti ok, másfelől szerintem eltünt a tánc (mert ugye ott a pasi vezet de a nő választ, a mai disco táncokat inkább felejtsük el romantika ügyben ) mástrészt mindenki szereti a biztonságot vagy mert túl sokszor pofára esett vagy nem mer új kapcsolatokat nyitni vagy nincs rá hely ahol kapcsolatokat nyisson mert azért valjuk be internet ide vagy oda a személyes a tuti sokkal egyszerűbb a dolog már akinek van bátorsága ezt csak azért írom mert egy helyet se talátam ahol ismerkedni lehetne a disco számomra meg csak török húspiac, egyébként is egy piálos estére mint első találkozásra senki se gondol vidáman és persze sok mindent le lehet tagadni(bocs részeg voltam"felkiáltásokkal")<=már egy eleve vesztes pozíció ezután hogy fogod neki előadni hogy te vagy az álmai netovábbja mindig röhögni fog rajta hogy milyen idióta helyzetekbe keverted magad csak azért hogy mutathasd a nézz már ide milyen vonzó vagyok amit egyébként senkit sem érdekel mert csak le akar feküdni vagy kimászni a bőréből és jól érezni magát és ne haragudjál egy eleve zsúfolt helyen hol a jo modor meg a tisztelet lányok és fiuk a szórakoztató ipar annyira leépült hogy már csak a zsebére tud gondolni azért mert ami eleinte volt azt már nem tudjátok kifizetni és kb úgy fest a többi mostani szorakoztatási vállalkozások között mint egy trópusi hal, szép szép de csak egyszer megyünk el meg egyébként is drága és vagy puccos. másrészt azért mert ismerkedni megyek még nem kell maláj utcalánynak öltözni vagy csipkés kombinét húzni, csak azért írom tisztelet a kivételnek mert néha tényleg olyan mintha nem lenne tükrötök ja és akinek van üzenem nem kell pasi falo succubusnak öltözni. ismerkedni mész nem áüllarcosbálba "bár mostanság közel áll a kettő...", a belső szépség és a kisugárzás nagy érték de nyugodj meg nem azért vannak divathetek mert unatkoznak. és lányok nyugodjatok meg ezzel a csak farmeres nyeszlett pasikat látok dologgal egy férfi ing kb 5-10000 egy valamire valo nadrág5 8-18 000 egy kabát 20 000-40 0000 öv 4-5000 cipő 15-27000 polo 3-7000 pulover 9-18000 és akkor lehet számolni ja és akkor legyen nyári téli tavaszi őszi garnitura minimum 3 +borotva borotvahab arcszesz illat +járjál kondiba egyél egézségeset és legyen mellette valami hobbyd +++..stb bocs ezt csak azért írtam le mert mostanság senki se irja és hogy legyünk kicsit reálisak hozzá teszem egy átlag keresetből kijön ha nem eszel nem iszol nem laksz sehol de minden pénzed rámegy

mind 1 tudom nem téma csak úgy kijött

Igazából a fontosabb kédés az hogy tudunk e időt szakítani a romantikának a saját szabadidőnkből, képesek vagyunk e rá felfedezni tulajdonképp mi is az a romantika és most nem a nyálladzásról beszélek hanem arrol a békés nyugodt biztonságérzetet ado mély dologrol amit egy élet felépíteni arrol hogy lehet életem ajándéka itt van mellettem itt és most és soha többé nem akarom elveszíteni, vagy arrol hogy lehet hoggy soha többé nem látok, tapasztalok ilyen csodát aki egy lépésre van tőllem ezért mindent meg akarok neki mutatni amit ismerek mindent elmondani amiről tudok mindenhova elviszem gondoskodok rola és akár a csillagot lehozom neki az égről csak mert.csak mert szeretem és nem várok tőlle semmit még azt se hogy viszont szeressen az úgy is ő érzi. képesek vagytok rá lányok hogy ilyen kapcsolatba belemenjetek van e elég bátorságotok hozzá vagytok e elég vagány nők ahoz hogy megengedjétek és érettek ahoz hogy értékelni tudjátok itt arrol beszélek hogy a férfi legyen férfi a nő pedig nő vagy igazság szerint nem is ismerjük igazán, csak a felszínt és azt is csak a filmek ből újságbol könyvből. Merünk e olyan életet élni ahol a romantika hangsúlyt és értéket kaphat, vagy elég nekünk a facebook és az összes olyan hely ahol csak pénzt akarnak tőlled mert nincs elég ahhoz hogy azt adhassa amit te nem is ismersz és föl se tudod vállalni a mindennapjaidban senki előtt se

ui (és az éttermekről megsúgom hogy csak olyan vendéget lehet kiszolgálni aki tudja hogy a pincér tudja mit ajánljon és engedi magát kiszolgálni + van rá pénze. és nemútólsó sorban tudja hogy mi az a vendég.)

2014. máj. 2. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!