Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt érzékenylelkű, romantikus fiúk?
Figyelt kérdés
Csak az érdekelne, hogy felmeritek- e vállalni a haverjaitok előtt. Pl. Sp is az, olyan aranyos, de persze sok fiút ez zavar.És bocsi, hogy őt hoztam fel példának, lehet piszkálódni.2013. jún. 16. 17:58
1/26 anonim válasza:
Vannak. Én félig meddig felvállalom.
4/26 anonim válasza:
Csak akkor vagyok az amikor úgy látom hogy a barátnőmnek erre van szüksége.
5/26 anonim válasza:
SP az nem romantikus elárulom neked, hanem bu.zi... és ő egyáltalán nem érzékenylelkű.. egy rokonom mondta, hogy voltak valamerre, és ez a búza is ott volt dedikáltatni.. mesélték, hogy egy kiscsaj, már tök várta, hogy kapjon autogramot, ez a hülye, meg tök érzéketlen volt.. aláírta neki, aztán utána meg elzavarta... na ennyit arról, hogy SP romantikus..
6/26 anonim válasza:
Én olyan érzékeny és romantikus vagyok mint Lemmy Kilmister.
7/26 A kérdező kommentje:
Nem b*zi. -.-
2013. jún. 16. 18:01
8/26 anonim válasza:
kommentelő, de bu.zi, fluor barátjával együtt...
10/26 anonim válasza:
Sp egy genetikai hulladék.nd nevezd fiúnak!
Én szeretek romantikázni,viszonnt egyáltalán nem vagyom érzékeny lelkű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!