Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt érzékenylelkű,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt érzékenylelkű, romantikus fiúk?

Figyelt kérdés
Csak az érdekelne, hogy felmeritek- e vállalni a haverjaitok előtt. Pl. Sp is az, olyan aranyos, de persze sok fiút ez zavar.És bocsi, hogy őt hoztam fel példának, lehet piszkálódni.

2013. jún. 16. 17:58
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Vannak, én is annak tartom magam, de a lányok előtt titkolom, mert nekik nem kell ilyen fiú.

SP pont amúgy nem az, hanem buzı.

2013. jún. 16. 18:03
 12/26 anonim ***** válasza:

Lehet SP tutifiúnak tűnik, de biztos vagyok benne hogy simán betolná a 14éves kis hülyelibáknak a hitlerezést makkvéggel a saját kulájukból.

Tisztában van vele, hogy ez az imidzs kell, ebbe van pénz.

2013. jún. 16. 18:04
 13/26 anonim ***** válasza:

Én az vagyok de ne merészelj SP-vel összehasonlítani.Az egy divat b*zi aki eladta magát.Az a gyerek egy nagyon tehetséges rapper volt.De azt mutatja hogy amit csinált azt pénzért csinálta nem azért mert szeret hogy hol tart most.

De amúgy én eléggé ragaszkodó romantikus típus vagyok de ahogy tapasztaltam ez inkább hátrány mint előny ..

2013. jún. 16. 18:04
 14/26 anonim ***** válasza:

Ha neked SP az érzékeny romantikus fiú akkor nem, nincsenek.

SP egy divatmajom celeb, akiből pár díszb*zi sztárt próbál csinálni. Majd ha elmúlsz 12 akkor rájössz mitől romantikus egy férfiXD

2013. jún. 16. 18:06
 15/26 anonim válasza:
DE DE SP bozi, kérdezd meg a barátját flourt.
2013. jún. 16. 18:07
 16/26 anonim ***** válasza:

Én felvállalom, hogy egy érzelmes típus vagyok, és büszke is vagyok rá, hogy nem egy érzéketlen állat vagyok.

Bár én azért nem SP-t hoztam volna fel példának... ő egy idétlen h*lyegyerek. Az meg más tészta, hogy a "dalai" milyenek, meg hogy a menedzsmentje mit követel meg tőle.

2013. jún. 16. 18:07
 17/26 anonim ***** válasza:
2013. jún. 16. 18:08
 18/26 zoliba' ***** válasza:
én nagyon romantikus vagyok. Képes vagyok vörös rózsával a kezemben,naplementekor,térdenállva puncit nyalni.
2013. jún. 16. 18:13
 19/26 anonim ***** válasza:
18-as ezt csináld meg fejen állás közben :D
2013. jún. 16. 18:14
 20/26 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok, és kiröhögnek a haverjaim, ha véletlen ebből valamit ki is mutatok. Szerintem a lányoknak se jön be.
2013. jún. 16. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!