Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan aki magára ismert egy kérdésben?
Kicsit hihetetlenül hangzik, de volt egy lány, aki állandóan irogatott nekem facebookon, kedvesen vissza írtam mindig, de nem érdekelt a lány. Szóval volt itt egy kérdés, hogy miért nem hív el a fiú randira pedig mindig ráírok blablabla és ő mindig rendesen válaszolgat.
Erre azt válaszoltam, hogy hagyja békén a srácot egy darabig és ha magától ráír akkor érdemes csak tovább beszélgetni facebookon.
Azóta nem írt a facebookos lány nekem :) Persze lehet hogy csak véletlen, de ki tudja..
Volt már.
Meg olyan is,hogy a konkrétan rám irányult,hogy "te is szúrnád x y -t".
olyan nem. a 4-es válaszolóé nagyon jó :D
De olyan volt, hogy rájöttem ki tette fel, illetve miért, mert azzal a témával kapcsolatban tette ki, amiről beszélgettünk.
ő elutazott 10 napra, én pedig direkt írtam neki valamit, persze a válasz aznap érkezett, amikor hazajött :) Szóval tuti ő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!