Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kollegám ma az akaratom ellenére kiszívta a nyakam. A párom este jön haza. Mit tegyek, hogy ne csináljon jelenetet? Hogyan tudnám a foltot eltüntetni?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!2013. júl. 7. 16:10
21/31 anonim válasza:
Ha ennyire nem hisz neked a férjed, lehet, hogy még azt sem fogja elhinni, hogy ö a gyereked apja.
22/31 anonim válasza:
Nem akarod hogy baja essen? Annak aki kiszívta a nyakadat? De jó hogy vele foglalkozol. És a férjed érzése nem számít?
Most már tudod, melyik kategóriában vagy!
23/31 anonim válasza:
Szexuális zaklatás miatt beperelném, és ha nem hagy békén, súlyosbítanám nemi erőszak kísérletére, a férjemnek meg soha nem hazudok semmiben! N29
25/31 anonim válasza:
Az igazat mondd ne kamuzz mert rájöhet és nagyobb a baj. Legfeljebb bemegy és szétveri a harapdálós kedvében lévő kollégát, aztán majd végre megérti mi az hogy más asszonyát ne molesztálja akarata ellenére.
Én egyébként kivertem volna a balhét.
26/31 A kérdező kommentje:
Elmondtam a páromnak az igazat kár volt mert nem hisz nekem.
2013. júl. 7. 19:04
27/31 anonim válasza:
Az már érdekes kapcsolat.Gondolom már tettél valamit,amivel eljátszottad bizalmát.
28/31 A kérdező kommentje:
Már írtam, hogy ő hirtelen haragú, de remélem, hogy haza fog jönni.
2013. júl. 7. 19:11
29/31 Trauboy válasza:
Hisz akkor meg is b*szhatott volna helyben, ha nem tudtál ellenkezni! Amúgy olyan az írásod, mint egy 13 éves gyereknek!
30/31 anonim válasza:
Hány éves 15? Kiszívta a nyakad, fuj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!