Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kollegám ma az akaratom ellenére kiszívta a nyakam. A párom este jön haza. Mit tegyek, hogy ne csináljon jelenetet? Hogyan tudnám a foltot eltüntetni?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!2013. júl. 7. 16:10
11/31 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy mostmár nem tudom bizonyítani, hogy ő volt és az állásomat is féltem. Azt mondom majd a páromnak, hogy valami megcsípett csak akkor lesz gáz ha nem hiszi el.
2013. júl. 7. 16:31
12/31 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy nem tudtál volna védekezni, ha nagyon akarsz...ha más megoldás nincs tökön rúgom, de nekem biztos nem szívná csak így ki valaki akaratom ellenére a nyakam. Ha valóban akaratod ellenére történt szerintem mond el a párodnak őszintén, majd munkahelyi zaklatás miatt jelents fel az illetőt. Ha rejtegeted és takargatod a pár előtt annak csak az lesz a vége, hogy lebuksz és akkor már mondhatsz bármit úgyse fogja elhinni. Persze ha mégis az eredeti tervednél maradsz, akkor alapozó és korrektor segít, plusz vegyél fel valamilyen jól takaró ruhát.
13/31 anonim válasza:
Szólsz a férjednek, meg a főnöködnek!
14/31 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ő nem közvetlen a munkatársam. Egy helyen dolgozunk de más cégnél. A párom eléggé hirtelen haragú és nem akarom, hogy baja essen. Nagyon félek, hogy mi lesz.
2013. júl. 7. 16:41
15/31 anonim válasza:
Belerúgsz, beleharapsz, ordítasz, fejbe vágod
Ezek közül egyiket sem tetted...érdekes
16/31 sokkoló válasza:
Ugye ez csak vicccc!!!A férjedtől vagy te kapol ki vagy a kollégád.Ha nem érzed magadat hibásnak talán könnyebb lenne elmondani az igazat.
17/31 anonim válasza:
Cigó vagy???Azok csinálják ezt.Szégyen...
18/31 A kérdező kommentje:
Nem vagyok roma! Amúgy ennek a pasinak sok nője volt már a munkahelyen ezért szerintem senki nem hinne nekem.
2013. júl. 7. 16:56
19/31 anonim válasza:
Ha annyira nem akarsz tőle semmit, akkor simán elmondhatod a férjednek, hogy mit tett az a barom... persze szerintem itt erről szó sincs, tetszett neked is a dolog, mert ha nem így lenne, akkor nem akarnád eltitkolni.
20/31 anonim válasza:
Én elmondanám a férjemnek,hogy mit tett velem,mert ha hagyod,lehet legközelebb tovább merészkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!