Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kollegám ma az akaratom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kollegám ma az akaratom ellenére kiszívta a nyakam. A párom este jön haza. Mit tegyek, hogy ne csináljon jelenetet? Hogyan tudnám a foltot eltüntetni?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!
2013. júl. 7. 16:10
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy mostmár nem tudom bizonyítani, hogy ő volt és az állásomat is féltem. Azt mondom majd a páromnak, hogy valami megcsípett csak akkor lesz gáz ha nem hiszi el.
2013. júl. 7. 16:31
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy nem tudtál volna védekezni, ha nagyon akarsz...ha más megoldás nincs tökön rúgom, de nekem biztos nem szívná csak így ki valaki akaratom ellenére a nyakam. Ha valóban akaratod ellenére történt szerintem mond el a párodnak őszintén, majd munkahelyi zaklatás miatt jelents fel az illetőt. Ha rejtegeted és takargatod a pár előtt annak csak az lesz a vége, hogy lebuksz és akkor már mondhatsz bármit úgyse fogja elhinni. Persze ha mégis az eredeti tervednél maradsz, akkor alapozó és korrektor segít, plusz vegyél fel valamilyen jól takaró ruhát.
2013. júl. 7. 16:33
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Szólsz a férjednek, meg a főnöködnek!
2013. júl. 7. 16:36
 14/31 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ő nem közvetlen a munkatársam. Egy helyen dolgozunk de más cégnél. A párom eléggé hirtelen haragú és nem akarom, hogy baja essen. Nagyon félek, hogy mi lesz.
2013. júl. 7. 16:41
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Belerúgsz, beleharapsz, ordítasz, fejbe vágod

Ezek közül egyiket sem tetted...érdekes

2013. júl. 7. 16:42
 16/31 sokkoló válasza:
100%
Ugye ez csak vicccc!!!A férjedtől vagy te kapol ki vagy a kollégád.Ha nem érzed magadat hibásnak talán könnyebb lenne elmondani az igazat.
2013. júl. 7. 16:51
 17/31 anonim ***** válasza:
26%
Cigó vagy???Azok csinálják ezt.Szégyen...
2013. júl. 7. 16:52
 18/31 A kérdező kommentje:
Nem vagyok roma! Amúgy ennek a pasinak sok nője volt már a munkahelyen ezért szerintem senki nem hinne nekem.
2013. júl. 7. 16:56
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira nem akarsz tőle semmit, akkor simán elmondhatod a férjednek, hogy mit tett az a barom... persze szerintem itt erről szó sincs, tetszett neked is a dolog, mert ha nem így lenne, akkor nem akarnád eltitkolni.
2013. júl. 7. 17:22
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Én elmondanám a férjemnek,hogy mit tett velem,mert ha hagyod,lehet legközelebb tovább merészkedik.
2013. júl. 7. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!