Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti szakítanátok ez miatt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szakítanátok ez miatt a fiúmmal?

Figyelt kérdés
Valamelyik nap néztem,hogy a barátom meg volt jelölve egy nagyon szép lány fényképén,és a hozzászólása ez volt: köszi jó lett szercsi,lovecsi.....kicsit rosszul esett,de a barátnőm elmondta ezt neki és azóta semmit sem lájkol,szól hozzá,amúgy még van ilyen facebookos bakija.amúgy 1 hónapja járunk.sőt,néha a saját szórakoztatásából,féltékennyé tesz.ezt úgy értem hogy elmondja nekem hogy egy csaj vok biciklizés közben az ölébe ülni,meg hasonló bakiknagyon rosszul esnek.ti szakítanátok vele?

2013. júl. 6. 22:49
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
haha de vicces :P
2013. júl. 6. 23:06
 12/17 anonim ***** válasza:
kezdjük ott, hogy a barátnő miért avatkozik be, már ne is haragudj, a fenekedet ki tudod törölni? légyszíves fiúzni akarsz, akkor legyél talpraesett, ha gondod van beszéld meg vele, itt nincs közvetítő, a bakin jókat nevetek, ezek meg nem azok, hanem más, attól mit csinál az fb-n kit érdekel, élőben éld az életedet!!! N
2013. júl. 6. 23:22
 13/17 anonim ***** válasza:

olyat nem mondunk, hogy "ez miatt"

helyesen úgy van, hogy emiatt

bocsánat, de ez le kellett írnom

ne szakíts amúgy - ez semmi

2013. júl. 6. 23:42
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem viccből írtam,hogy elzavart anyuci csicsikálni.

A 11 éves lányom sem használja azokat a szavakat, hogy szercsi és lovecsi.

A 10 éves is jobban tud helyesen írni.

És ők már alszanak....

2013. júl. 6. 23:56
 15/17 anonim ***** válasza:

"Ti szakítanátok ez miatt a fiúmmal?"

Nem, én nem szakítanék a te fiúddal. Ha nem tetszik csináld magad.

2013. júl. 7. 00:09
 16/17 anonim ***** válasza:
ugugággá
2013. júl. 7. 08:49
 17/17 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Légy oly kedves előbb megtanulni írni (még ha zaklatott is vagy) , mert véleményem szerint akkora orbitális hülyeséget írtál ,hogy jelen pillanatban senki sem tudna lekőrözni.

Ha rendesen meg tudod fogalmazni a mondandód akkor sokkal valószínűbb ,hogy több értelmes választ kapsz!

2013. júl. 7. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!