Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy a csajok nagy része a beképzelt pasikra bukik akik csak magukkal törôdnek, mint egy olyanra aki kedves vele és bármiben számíthat rá?
Figyelt kérdés
2013. júl. 6. 18:00
11/15 anonim válasza:
7-es vagyok , szerintem csak sajnáltatod magad h "persze a beképzelt fiúknak mind van nőjük" én leírtam milyen vagyok meg még ismerek is hasonló embereket és hidd el , hogy általában nem ez a nyerő. De mégsem sajnáltatom magam , hogy , azért nincs nőm mert nem vagyok kedves.. nem ettől függ
12/15 A kérdező kommentje:
Igazad van lehet nem ezen múlik. Köszöszönöm a válaszodat.
2013. júl. 6. 19:45
13/15 anonim válasza:
Külsőtől és anyagi helyzettől függ az egész.Ennyire egyszerű.
14/15 tegesferge válasza:
MERT ŐK JÓL NÉZNEK KI TE MEG CSÚNYA VAGY!!!! :) <3
15/15 David82 válasza:
talán azért, mert a nők nem szeretik, ha valaki túl kedves velük. Mert arra gondolnak, hogy egy olyan ember, aki bármit megtesz értük, meg minden szavukra ugrik, olyan papucs típus.
Szerintem a beképzeltekre sem buknak, mert aki folyton önmagát tömjénezi, az mások szemében visszatetszést kelt.
Inkább talán a laza és kemény emberekre buknak, akik nem hajlandóak értük megváltoztatni az életüket.
(De ez csak egy vélemény, ebből ne vonj le következtetéseket, ha nem értesz egyet vele.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!