Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van, hogy a csajok nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy a csajok nagy része a beképzelt pasikra bukik akik csak magukkal törôdnek, mint egy olyanra aki kedves vele és bármiben számíthat rá?

Figyelt kérdés
2013. júl. 6. 18:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
7-es vagyok , szerintem csak sajnáltatod magad h "persze a beképzelt fiúknak mind van nőjük" én leírtam milyen vagyok meg még ismerek is hasonló embereket és hidd el , hogy általában nem ez a nyerő. De mégsem sajnáltatom magam , hogy , azért nincs nőm mert nem vagyok kedves.. nem ettől függ
2013. júl. 6. 18:41
 12/15 A kérdező kommentje:
Igazad van lehet nem ezen múlik. Köszöszönöm a válaszodat.
2013. júl. 6. 19:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Külsőtől és anyagi helyzettől függ az egész.Ennyire egyszerű.
2013. júl. 6. 20:28
 14/15 tegesferge válasza:
MERT ŐK JÓL NÉZNEK KI TE MEG CSÚNYA VAGY!!!! :) <3
2013. júl. 6. 22:32
 15/15 David82 ***** válasza:

talán azért, mert a nők nem szeretik, ha valaki túl kedves velük. Mert arra gondolnak, hogy egy olyan ember, aki bármit megtesz értük, meg minden szavukra ugrik, olyan papucs típus.

Szerintem a beképzeltekre sem buknak, mert aki folyton önmagát tömjénezi, az mások szemében visszatetszést kelt.

Inkább talán a laza és kemény emberekre buknak, akik nem hajlandóak értük megváltoztatni az életüket.

(De ez csak egy vélemény, ebből ne vonj le következtetéseket, ha nem értesz egyet vele.)

2013. júl. 7. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!