Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van, hogy a csajok nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy a csajok nagy része a beképzelt pasikra bukik akik csak magukkal törôdnek, mint egy olyanra aki kedves vele és bármiben számíthat rá?

Figyelt kérdés
2013. júl. 6. 18:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Idézem: "mert izgalmasak".
2013. júl. 6. 18:01
 2/15 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a beképzelt pasikat, olyan nagyra tartják magukat ( tisztelt a kivételnek) de az nem árt ha van önbizalma
2013. júl. 6. 18:02
 3/15 anonim ***** válasza:
87%
Ez az, általánosítsunk még 8000 kérdésen keresztül.
2013. júl. 6. 18:03
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem álltalánosítottam. Azt írtam, hogy a nagy részük.
2013. júl. 6. 18:04
 5/15 anonim ***** válasza:
Mert aki beképzelt az általában nem a semmire az,vagy jól néz ki,vagy gazdag.Márpedig főleg ez a kettő kell az eredményes ismerkedéshez.Ronda és szegény emberek inkább önbizalom hiányosak,nem beképzeltek.
2013. júl. 6. 18:04
 6/15 anonim ***** válasza:
Anas penelope, ezaz, szólogassunk még be pár elkeseredettnek, csökkentsük tovább az önbizalmát, fákkje!
2013. júl. 6. 18:06
 7/15 anonim ***** válasza:

Hát én szerintem sok lány szemében beképzeltnek tűnök , pedig nem célom , hogy az legyek. Egyszerűen csak van elképzelésem az életről , vannak céljaim , vannak bizonyos dolgok amikért megdolgoztam , megküzdöttem , és ezek adnak egyfajta szemléletet , felfogást , ami talán meglátszik a viselkedésemen is. A tapasztalatom meg az , hogy a legtöbb lány ettől inkább távolságtartó lesz , minthogy annyira odalenne értem. Persze lehet magukban megjegyzik , hogy el tudnának képzelni maguk mellett , de semmi több. Jah az ok , amiért még ilyen vagyok , az az , hogy a velem egykorúak meg a kicsivel fiatalabbak elképesztően beképzeltek , nagyképűek a semmire. Gondolok itt arra , hogy az iskolát nagy ívbe le...-ák , csak a buliból áll az életük , meg a szüleik pénzével villognak , jah és semmi elképzelésük nincs a jövőjükkel kapcsolatban. Hát az ilyenekkel én is bunkó vagyok , mert nem sok tiszteletet érdemelnek , részemről legalábbis semmit. Érdekes viszont , hogy az idősebb korosztállyal meg tök jól kijövök , el tudok velük beszélgetni , meg olyan vagyok , amilyen igazából vagyok.

19/F

2013. júl. 6. 18:07
 8/15 anonim ***** válasza:

nem bírom a beképzelt fiúkat, de ha van önbizalma, az jó

a 2 nem ugyanaz, mégis sokan egynek veszik

az tök jó, ha vki kedves és lehet rá számítani, ezek alapján bejönne, de ennyi nem elég

tegnap pl beszélgettem egy sráccal, aki először jófejnek tűnt, de aztán elkezdett panaszkodni, hogy ő semmiben se jó, nem elég helyes, nem kell a lányoknak

nem az a baj, ha vkinek nincs olyan sok önbizalma, de pl egy ilyen szöveg eléggé elront mindent

akkor már inkább legyen önbizalma, legalább nem nyafog egy ismeretlennek 15percig

2013. júl. 6. 18:14
 9/15 anonim ***** válasza:

6-os: nem kicsit van elegem belőle, hogy az első 20 kérdésből 18 ilyen önsajnáló szar. És lehet mondani, hogy akkor minek válaszolok: nem válaszoltam mindre, felesleges is. Mind ugyanaz a siránkozás. Mindhez elég lenne annyit írni, hogy: "nem igaz. Bújj ki a monitor mögül és akkor nem lesz ilyen torz világképed."

BTW nehogy már nekem kelljen aggódnom, hogy beletiprok egy állítólagos férfi lelkébe. Legyen férfi. Bár ha az lenne, nem itt siránkozna, meg nem szorulna arra, hogy egy nokedli megjegyzés miatt valaki megvédje tőlem és ápolgassa a lelkét. De nyüsszögjetek csak együtt és tápláljátok ezeket a rögeszméket, akkor aztán hótzicher hogy csak akkor láttok nőt közelről, ha a haver bemutatja a barátnőjét.

2013. júl. 6. 18:15
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem kell megvédjen senkinek. Honnan tudod, hogy a gép elôtt ök egész nap. Csak az, hogy sose tudnék egy beképzelt alak lenni. Pedig lehet lenne mire. De nem az én stílusom. Szeretek mások érzéseivel is törôdni. És a csajok nagyrész nem erre vágyik, hanem arra, hogy valakiért ô leljen teperjen. És olyanra aki semmibe se nézi.
2013. júl. 6. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!