Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az angol (brit) lányok tényleg csúnyák?
Figyelt kérdés
Nem tudom Angliának hány %-a bevándorló (tényleg, kb mennyi?) de az eredeti brit lányok tényleg csúnyák?
Tudom, nem kell általánosítani, csak olvastam fórumokon is, hogy sokak szerint csúnyák, meg anno Hofinak is volt ilyen elszólása:
"Hogy lehet egy országban....ennyi ramaty nő"
Mi az igazság? Nem a bevándorlókra értem, hanem az igazi britekre.
Vagy ti hogy látjátok?
Miért mondják sokan, hogy csúnyák?
2013. júl. 6. 00:07
2/20 anonim válasza:
Én sem szoktam általánosítani, de szerintem sokkal nagyobb arányban vannak ott csúnya nők, mint máshol.
3/20 anonim válasza:
nem az hogy csúnyák de nincsen köztük olyan hű de szép nő személy se...
5/20 anonim válasza:
Szerintem meg a magyar lányok szépek, mi meg ehhez viszonyítunk:)
6/20 anonim válasza:
Valószínűleg a belterjesség miatt nem olyan szépek mint máshol. Elkorcsosodtak.
7/20 anonim válasza:
Ha magyar lányokhoz viszonyítod akkor csúnyák.
8/20 anonim válasza:
Van pár kivétel (Angelina Jolie,Emma Watson stb.),de a törzsgyökeres brit nők nagyon szürkék.
9/20 anonim válasza:
1-esnek, Emma Watson valamelyik felmenője francia talán az öreganyja. Ennyit erről :)
10/20 anonim válasza:
00:13
Az nem törzsgyökeres, hanem tősgyökeres...
De biztos továbbra is helytelenül fogod használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!