Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiú magassága mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiú magassága mennyire számít ma a lányoknál?

Figyelt kérdés
17/F vagyok, és még 170cm sem. A lányok csak a magasakra buknak, vagy mi a helyzet? Létezik magasabb lány/alacsonyabb fiú kapcsolat?
2013. júl. 5. 23:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
29%

Sokat nem fogsz nőni. Ez csak hiedelem. 4-5 centit még talán, de többet nem.

Számít a lányoknál. Még a 150-155cm-eseknél is 180 a beugró. Hát ez van.

2-es: 148 cm? Ne haragudj, de elég vicces lehetsz. Nálam 170 centinél kezdődik a nő. Alatta csaj csajok ,akik sosem lesznek nők. (Meg is mondta az egyik válaszoló, aranyos lehetsz. Olyan kis tüncibünci. De egy nő nem aranyos. Én nem szeretem az alacsony lányokat.)

2013. júl. 6. 07:13
 12/22 anonim ***** válasza:
55%

Számít! És ne mondjátok, hogy sok az alacsony lány, főleg ha leveszi a magas sarkút...mert aki azt szereti, az nem fogja levenni!

Én 165 vagyok, és 8-10 cm-es sarkakon járok, és senki kedvéért nem váltok laposra. És akkor még azt is nézem, hogy egy pasi így is pár cm-el magasabb legyen mint én:)

2013. júl. 6. 07:20
 13/22 anonim ***** válasza:

Létezik, meg fogod találni te is :)

Én 16 voltam, amikor összejöttem az akkori barátommal, kb. 5 centivel volt alacsonyabb nálam, nem zavart, mert fülig szerelmes voltam. A szerelmet nem centikben mérik.

2013. júl. 6. 07:31
 14/22 anonim ***** válasza:
Az lehet, csakhogy mikor elmúlik a kezdeti fellángolás, elkezd zavarni...
2013. júl. 6. 07:37
 15/22 anonim ***** válasza:

Számomra nem volt zavaró később sem, 2,5 évig tartott a kapcsolat.

Barátnőm is nála alacsonyabb sráccal volt együtt 5 évig, őt vmilyen szinte zavarta egy idő után, de nem jobban, mint pl. az, h a zoknit nem a szennyesbe rakta :D

2013. júl. 6. 07:46
 16/22 anonim ***** válasza:
77%

#12 majd egyszer igazán szerelmes leszel, és visszagondolva kiröhögöd ezt a kommentedet :D

Én is nagyon kényes voltam, hogy a 172 centimhez a fiú minimum 176 legyen.

Aztán férjhez is mentem egy 185 centishez.

28 évesen elhagytam a mostani férjemért, aki 168 centi. Érdekes, nála soha egy pillanatig sem zavart a magassága.

2013. júl. 6. 07:48
 17/22 anonim ***** válasza:

16-os, voltam már igazán szerelmes, férjem is volt kettő, és ha 10 év múlva olvasnám amit írtam, akkor is így gondolnám:)

Nem vagyok kis fruska, mai csirke, a véleményem már nem változik:)))

12-es voltam

41/N

2013. júl. 6. 07:59
 18/22 anonim ***** válasza:

17 évesen még növésben vagy... Édesapám mg a születésem után is nőtt (21 éves korában) 3 cm-t , ő így 193cm, emiatt nekem számít, mivel magam vagyok 173 cm magas...

A vőlegényem viszont nem magas, majdnem emiatt nem jöttem vele össze...176 cm. Nem bántam meg, hogy mégis hagytam közelebbről megismerni őt.

Számít, nem az hogy magas legyen, hanem, hogy egy kicsit magasabb a nőnél (mi amikor megismerkedtünk magassarkúban voltam, így jócskán alacsonyabb volt nálam...)

Őt egyáltalán nem zavarja az sem, ha sarkoscipőt viselek, de így csak 3-4 cm-eset szoktam...nem az zavar, hogy alacsonyabb, hanem, hogy dromedárnak érzem magam ha magasabb vagyok, mivel ő hiába izmos, a csontjai vékonyabbak (normál súlyú vagyok, de a csuklóm térdem bokám akkor is vastagabb mint az övé)

2013. júl. 6. 08:10
 19/22 anonim ***** válasza:
Milyen durva 18-as. Ki gondolná, hogy a boldogság néha pár centin múlik? :) Ezt lehet máshogy is értelmezni (szexuálisan, nem szexuálisan - pl lekésett busz stb), de most a magasságra értettem.
2013. júl. 6. 09:02
 20/22 anonim ***** válasza:
Utolsó ez tényleg így van.... Azt, hogy mi hozott össze minket már nem is kellene említenem, a sulibuliban az egyetemen 2 szer volt ugyanazon a helyen, márnt hajszálra pontosan, és 2 szer őt találtam meg 4 hét különbséggel ugyanazzal a kérdéssel ugyanazon a pontján a tánctérnek..l:):):)
2013. júl. 6. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!