Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagyok az elvárásaim?
18 éves lány vagyok. Nem érdekel a külső. Lehet szőke, barna, alacsony, magas, vékony, izmos vagy kövér is akár. Ilyen téren annyi a lényeg, hogy ápolt és igényes legyen a hajára, fogaira, kezére, ruházatára, ne vegyen fel koszos, szakadt, előnytelen, össze nem passzoló, röhejes ruhákat. A többi tényleg nem érdekel. Viszont a belső mindennél fontosabb.
Legyen nagyon gondoskodó, törődő, figyelmes, udvarias, adja meg a tiszteletet. Szépen viselkedjen, beszéljen velem. Nyissa ki az ajtót, és engedjen előre, ha leejtek valamit, vegye fel, fogja meg a kezem, ha bizonytalan a járásom, segítsen fel és levenni a kabátom, ha fázom, adja oda az övét. Öleljen meg sokszor, simogassa meg az arcom, kezem, mások előtt is, éreztesse, hogy fontos vagyok neki. Néha lepjen meg egy szál virággal. Nem kell hozzá semmi drága extra, elég egy szál vadvirág is, nem érdekel, csak az, hogy gondolt rám. Hogy én mit tudok nyújtani? Nagyon tudom szeretni és tisztelni azt, aki ezt viszont megteszi, nagyon büszke lennék rá, soha nem engedném el, ott és úgy kedveskednék, ahol és ahogy csak lehet. Ennyi miatt egyből belé szeretnék, semmi más nem érdekelne (jártam már így). Viszont az én korosztályomban biztosan nagyon ritka az ilyen :(
NEM! Nem néztem túl sok romantikus filmet, és nem is élek álomvilágban, reálisan látom, hogy nehéz dolgom lesz. Csupán így nőttem fel, ilyen az édesapám és a nagyapám is. Nem, nem vagyok elkényeztetve, koránt sem kaptam meg mindent... fizikálisan legalábbis nem. De szavakkal, tettekkel, gesztusokkal igen. Mennyire nagyok az elvárásaim? Elvégre a külsejére bárki adhat, ki tudja magából hozni a maximumot, de ha a belsője nem megfelelő, semmit nem ér, és az ember bensőjét sokkal nehezebb formálni, javítgatni, van, hogy egy élet is kevés rá.
Kérlek, normálisan válaszoljatok! Köszi!
Szia
Nem dicsekedni akarok,de nagyjából olyan vagyok belsőre mint amit leírtál.Udvarias vagyok a lánnyal,kedveskedek neki,keresem vele a testi kontaktust..
Illetve csak tenném,de nincs rá igény.A korosztályunkban alig pár lány igényli ezt.Az ajtónyitás szolgai,a virág gicces,a törődés nyálas szerintük.
És nem,nem vagyok egy nyomi hogy ezt kapom..magas,izmos,elvileg helyes fiú vagyok.Egyszerűen ez a stílus a legtöbbeknek már lejárt.
17/F
#11 : Te ezt honnan veszed?Legtöbb lánynak már gyökerek,debilek avagy páwák tetszenek,gondolom te is lány vagy,talán normálisok közé tartozol,de tudom hogy neked és neked féléknek páwák/gyökerek tetszenek...akik csak kihasználnak,és majd jöttök ide sírni,hogy kihasználtak blalbabla..ahelyett hogy összejöttél volna egy rendes fiúval,aki most a friendzoneban van,és már túllépett rajtad,de neked már késő.
Megfog/ják/-od bánni idősebben hogy nem a rendes,jóképű sráccal jöttél össze akinek most jó állása van..,hanem egy szakmunkással,ennyit erről.
Kérdésre még annyit : Egyáltalán nem nagyok az elvárásaid,max. annak nagy aki páwa,és kihasználja a nőket,örülök hogy van még ilyen lány,és maradj is ilyen,de ha egy rendes,jóképű fiúnak tetszel,és kölcsönös,akkor adj neki egyértelmű jeleket.
Akkor mindegy,nem akarok veszekedni de nálam ez van a környékemen..
Nem nagy városban lakom,szóval kevés csajt ismerek egyenlőre,de nekik mind ezek tetszenek,gondolom nagy az ismertségi köröd,úgy már könnyebb normális lányt szerezni..
Szerintem nem vagyok nagyképű,185 cm magasságra azért nem nagyon mondhatjuk hogy alacsony vagyok,ezért írtam hogy magas vagyok :D bár 2 méteres emberhez én is törpe vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!