Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyok az elvárásaim?
Figyelt kérdés
Egy olyan lányt szeretnék majd egyszer találni, aki 177 cm magas és 64 kg. Ne dohányozzon, állatbarát legyen és legyen minimum egy érettségije.2013. febr. 7. 21:50
1/13 anonim válasza:
Ha 176cm és 63 kilós, akkor kilőve?
2/13 anonim válasza:
Nem, bár külsőleg nem értem mért ilyen fontos a súly és a magasság.
3/13 A kérdező kommentje:
Magasság. tömeg inkább csak megközelítés, nagyjából ilyen legyen.
2013. febr. 7. 21:53
4/13 anonim válasza:
Tele van velük az utca, a szórakozóhelyek, könyvtár, tököm tudja még milyen helyek.
Mondjuk a dohányzás necces.:(
5/13 anonim válasza:
Mármint arra értem, hogy az én ismerősi körömben szinte mindenki dohányzik-én nem pl. meg barátnőm sem.
6/13 anonim válasza:
177 cm már elég ritka, de ha hozzászámolsz magassarkút, akkor sok ilyen lányt találhatsz.:)
7/13 anonim válasza:
14 éves koromban még én is kategóriákra osztottam a lányokat, hogy ilyen legyen, olyan ne legyen
mára inkább elég, ha szeretem...
8/13 anonim válasza:
Lehet ilyet találni.Nekem ettől több elvárásom volt (konkrét szakma is) és találtam pont hozzám illő társat.
9/13 anonim válasza:
A legjobb Barátnőm majdnem megfelel. De csak 175 cm és 60kg. :D
Elég fura, hogy kikötöd a magasságot, meg a súlyt.
10/13 A kérdező kommentje:
Nem kötöm ki, az csak körülbelüli érték. Azt is írhattam volna, hogy átlagos testalkatú legyen. Csak magasságban legyen olyan 170-177 cm körüli, mert én sem vagyok egy alacsony férfi (186 cm)
2013. febr. 7. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!