Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit zavar úgy tűnik, hogy én senkinek nem vagyok, voltam és ki tudja hogy leszek-e a szerelme?
Figyelt kérdés
Szerintem engem lehet szeretni , hogy lehet hogy senki nem szerelmes belém ? Legalábbis tudtommal . Mindíg csak a hú de nagy szerelmekről beszélnek nekem , én meg senkinek nem voltam az . Lehet nem is gond , nem tudom csak nem esik jól . Nem tudom kiváltani azt az érzést ? Szeretném ,ha tennének értem dolgokat , gesztusokra vágyom amik mutatják ,hogy számítok . Volt pár férfi akinek tetszettem , de egyik sem volt szerelmes belém . :(2013. júl. 4. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!