Nagyon zavar. Ez tényleg nem tetszik senkinek? :/
Az a bajom,h göndör a hajam és nem egy fiú mondta már,h tetszem neki meg szép alakom van de a hajammal kezdhetnék valamit.Ez nagyon zavar mert amúgy is önbizalom hiányos vagyok.
Egyébként a fodrász szerint is szép maga a hajam.:$Szóval igyekszem jól ápolni és karban tartani.
Akkor ez a tízen éves fiúknak egyáltalán nem tetszik?:/
16/L
Nem tudom milyen lehet a hajad, de egy szépen ápolt göndör hajért sok mindent megadnék. Az én hajam olyan egyenes mint a szög, és nem nagyon marad hosszútávon göndör.
Szerintem sok fiúnak tetszik is, csak te még nem találkoztál azokkal! Majd jönni fognak! Ne csüggedj, van még időd!
Vagy hazudtak, vagy hülyék. Kizártnak tartom, hogy csak ez miatt...
Nálam ez a göndör-nem göndör kérdés egy szinten van a szemszínnel, rohadtul nem érdekel egyik se.
/F
hát lehet, hogy sokkal többen vannak azok, akik az egyenes hajat szeretik, nem tudom miért. lehet, hogy a divat miatt, vagy mert a göndör haj nem minden arcformához áll jól...
tegyél fel egy képet a hajadról, és megmondjuk, hogy vészes e.
22/l
Szerintem a termeszet tudna, mi illik hozzad. En is sokaig utaltam, de most a hideg futkos a hatamon, mikor kozelebbi ismeros megemliti, kivancsi, milyen egyenesen. En ugy vettem eszre, a többségnek tetszik-nem egyszer fordult mar elo, hogy boltban mondta az elado hogy milyen szep, a fiuhaverjaim azzal szorakoznak, hogy megprobaljak kihuzni eS mindig visszaugrik. En Hetente 2-3x mosom, sampon, pakolas, hajhab,diffuzor, fesules 1-2 havonta:D
SzTem az a lenyeg h te is elfogadd es azt az 1-2 embert szard le, ne legyen emiatt rossz kedved:)
Udv,
Egy masik gondor
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!