Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit zavar úgy tűnik, hogy én senkinek nem vagyok, voltam és ki tudja hogy leszek-e a szerelme?
De ez még fog változni :) igen, nagyon jó érzés, mikor így állnak hozzád, mikor érzed, hogy szeretve vagy. El fog jönni a te időd is.
Egyébként lehet, hogy volt már ilyen, csak nem tudsz róla :)
Majnem harminc . :(
Lehet nem kellene ezt így megélnem , csak azzal szembesültem már nem egyszer ,hogy az adott férfi engem nem szeret de hallgathatom ,mennyire nagy szerelem volt ezzel vagy azzal a nővel , ilyenkor az nekem nagyon fáj . Nem vagyok egy undok , beképzelt sárkány , kedvére teszek az embereknek , a párjaimnak is ,de semmi sem elég ahhoz hogy szerelemmel szeressen valaki .
Köszi a válaszokat , jöhetnek még .
Prof.Shevy a te válaszod különössen jó .
Én ilyen lökött bánkódós vagyok , tudom nem jó , úgy is voltam vele ,hogy se ez se az nem gond ,hogy nem úgy alakult , csak most megint hullámvölgybe kerültem . Majd lesz valahogy . Látom is ,hogy nem lettünk volna jók egymásnak ezekkel az emberekkel , csak a magány sem jó .
Volt itt egy lány , ő írta ,hogy egy szakítás után nagyon ki volt pár hónapig aztán úgy döntött pozitívan fog hozzáálni az élethez , a dolgokhoz és nem is akart ismerkedni , hanem inkább építgette a maga kis életét , aztán lett is olyan párja akivel jó neki , de a lényeg ,hogy ne mástól várjuk ,hogy boldoggá tegyen hanem legyünk magunk boldogok és a többi majd jön .
ma 23:03
...és milyen igaza van. A hölgyek legyenek boldogok és vidámak mert azzal vonzák a jo pasikat maguk köré. :) Azzal hogy koslatsz a pasik után csak nevettségessé teszed magad :)
Fura dolog a szerelem. Elvileg amiről hallottál, az már mind elmúlt, lecsengett, szakítottak, ugye? Szóval mégse lehetett olyan nagy...
Szerintem az emberek sokszor elég fura dolgokat gondolnak a szerelemről. Te is biztosan képes vagy szerelmet kiváltani - de nem biztos, hogy képes vagy azt a fura álmot kiváltani, amit az adott pasi a szerelemmel azonosít.
No ,no azért ,hogy koslatok az erős . Akit érdeklek és akivel úgy érzem ,hogy ok azzal találkozok . Meg nem szoktam kezdeményezni .
Azt én is gondoltam már hogy sokszor nem is igazán szerelemről van szó , hanem tetszik az a személy szexinek találják , mit tudom én . Na mindegy szerintem lehet túlontúl odaadó vagyok , meg önfejű egyes dolgokban , meg nem nagyon tudok egyes fixa ideáimtól megszabadulni . Sokszor az nem tetszik a pasiknak amit mondok , lehet túl egyenes vagyok ,nem tudom . De én akkor sem akarok hazudozni csak ,hogy más fényben tüntessem fel magam .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!