Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom feldolgozni. Ti mit tennétek?
Sziasztok!
A történet elég furcsa, de máig nagy teher van rajtam emiatt, csak szeretnék tanácsot kérni hogy tegyem túl magam ezen....A történet nagy vonalakban: jogsit akartam szerezni, és egy ismerősöm által megismertem egy tök jó fej oktatót, akkor tudtam hogy nála akarok tanulni, mert szerintem nagyon nehéz olyan oktatót találni aki normális! Amikor vezettünk sokat nevettünk, jókat beszélgettünk, jó barátok lettünk. Egyik este, "virtuális sörözést" csináltak a haverjaival, azaz gépen dumáltak és mindenki ivott, amitől gondolom megindult az őszinteségi roham benne, ezért írt nekem egy majdnem szerelmes levelet....amit a neje meglátott, innentől kezdve kirobbant a balhé köztük. Mindig mesélte hogy a neje hallotta valami ismerőstől hogy látott minket röhögni a kocsiban meg ilyenek....soha semmit nem csináltunk, hiszen én nem azért jártam vezetni hogy felszedjek egy családos embert és szétrobbantsam a kapcsolatukat, ráadásul én is kapcsolatban voltam, meg amúgyis, nem a 40es pasik jönnek be, nem utolsó sorban az oktatóm se jött be mint pasi...de ezek után a neje elkezdett zaklatni, az oktatómat kikészítette, amikor én végeztem a vezetéssel, azután egyre rosszabb lett, be akarta a nő bizonyítani hogy viszonyunk van...az oktatóm sokat fogyott, a nő elköltözött. Én ezután kiköltöztem külföldre munka miatt, most hogy hazaköltöztem tudtam meg hogy elváltak, de az oktatóm már más nővel van...Nekem ez nagyon nagy teher, köztünk az égvilágon nem történt semmi és így még rosszabb hogy a nő nem hitte el neki, se nekem hogy nem volt köztünk semmi...ez hogy elváltak és tönkrement a családjuk ez nekem nagyon rossz, nem tudom feldolgozni....ti mit tennétek? ha lehet egyáltalán tenni vmit...
Tenni nem tudsz semmit. Nem te vagy a bűnös, hiszen semmit sem csináltál. Ha ezért szétmentek, akkor ott más probléma is volt. A "majdnem" szerelmes levelet sem te írtad, gondolom nem is reagáltál rá semmit, vagy semmi olyat.
Felejtsd el, mert te itt már nem tehetsz semmit.
Nem kell tenned semmit. Mondjuk nekem zavaros, hogy 1,5 év múltán te még mindig mit foglalkozol az oktatóddal, honnan tudod, hogy elvált, hogy mással van, én azt sem tudom az én régi okttómról, hogy él-e...
Nm látsz bele senki életébe teljesen, nem tudhatod, hogy előtted hány kis mazsolát kúrt rommá az oktató, akiknek előtte szerelmet vallott, nyilván te csak az utolsó csepp voltál a pohárban. Ha tényleg nem tettél semmi olyat, amit szégyellned kellene, akkor egyszerűen ne foglalkozz a dologgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!