Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Naponta mennyi időt töltesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Naponta mennyi időt töltesz el a Szex, szerelem témakörben?

Figyelt kérdés

Nekem változik, hogy mennyi időt töltök el itt. Van, hogy fel sem jövök, de olyan is volt, hogy órákig voltam fent.

Ti hogy vagytok ezzel? :)

2013. júl. 4. 21:20
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Az tényleg nagy találmány :)

Régebben volt,hogy féltem is amikor felvillant,de már nem kell XD

Amúgy a rekord eddig 8.

2013. júl. 4. 21:53
 22/31 anonim ***** válasza:
Nekem volt, hogy 4-től másnap hajnali 4-ig ment a GYK a gépen:D
2013. júl. 4. 21:54
 23/31 anonim ***** válasza:
Szerintem azért sokan vannak így ezzel :) Találsz egy ( vagy több) embert, akivel teljesen rokon lelkek vagytok és órákig tudtok beszélgetni, klassz dolog :). Sosem hittem volna, hogy itt találom meg azt az embert, akivel totál egy hullám hosszon vagyok :D. A probléma csak annyi, hogy szerintem ez így is marad, a találkozás szinte kizárt a nagy távolság miatt. :(
2013. júl. 4. 21:54
 24/31 A kérdező kommentje:

21:54- ne add fel! :)

Volt, hogy én is féltem, amikor megláttam, hogy új üzenet jött... :D

Volt már, hogy valakinek nem válaszoltatok? Nekem volt és szégyelltem is magam... :( Amúgy én nem emlékszem a rekordra, de kb olyan 6 lehetett... :)

Pfholi, de neked van barátnőd nem? Hogy tudsz ennyi időt eltölteni itt? :D

2013. júl. 4. 22:00
 25/31 anonim ***** válasza:
mindenkinek válaszoltam eddig. még annak is, aki a farkát mutatta meg... azt gondolta lány vagyok. megírtam, hogy nálam nem jut célba...
2013. júl. 4. 22:06
 26/31 anonim ***** válasza:
Én is mindig válaszolok. Nekem farkat még csak egyszer küldtek, úgyhogy szerencsésnek mondhatom magam:D
2013. júl. 4. 22:07
 27/31 anonim ***** válasza:
néha sokat, néha csak üzenet váltás van
2013. júl. 4. 22:08
 28/31 anonim ***** válasza:

Kérdező ne, hogy félre érts, nem akarunk mi egymástól semmit se :D Mindketten párkapcsolatban élünk, és jól megvagyunk így. :) Sőt, talán ez is benne van a pakliban, hogy mit szólnának a párunk, ha 400km-t utaznánk egy "vad idegen" miatt.

23-as voltam.

2013. júl. 4. 22:08
 29/31 anonim ***** válasza:

*párjaink

Amúgy volt már akinek nem válaszoltam... :D elég sok ilyen volt :D

2013. júl. 4. 22:12
 30/31 A kérdező kommentje:
Ja értem! Hát igen, az elég furcsa lenne... :) De ha csak barátok akartok lenni, miért ne..? :)
2013. júl. 4. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!