Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a normális és valós kérdésekre alig, az ostoba kérdésekre sok válasz érkezik a "szerelem, szex témakörben"?
A normális kérdésekre kapott egy-két válasz se mind ép eszű válaszolóra vall.
Tényleg ennyire unatkoztok?
Igazad van, én sem értem őket!
A múltkor is egy srác a kutyáját dugta, és aziránt érdeklődött, hogy lehet-e baja a kutyájának tőle. A sok b*nkó, b*gris, p*raszt meg nem tudott normálisan válaszolni!
Csak én hívtam meg magamhoz őket egy kis kutyatápra, hogy megnyugtassam kicsit a szegény kis lelkét...
Az lehet, hogy lusták elolvasni.
Kérdés, hogy tényleg lusták-e elolvasni vagy az olvasással is problémáik vannak... Mert hogy némelyik írni se tud, arra nem nehéz példát találni itt...
-Sokan unatkoznak, nincs jobb dolguk, mint hogy itt osztják az észt, amit nem értek, mert ugyan miként oszthatnák, ha nincsen nekik olyan...
-Azt képzelik, nagyon viccesek lesznek az idióta válaszokkal.
-A sok hü.lye kérdés és a sok hü.lye válasz miatt a normális embernek is elmegy a kedve erre az oldalra látogatni. Maradnak szinte csak a hüly.ék...
-Aztán 12-17 éves korosztály minden tagjától se lehet normális gondolkodást várni. Ez látszik is a kérdéseiken, válaszaikon. Amikor se tudják, hogy lehet, vagy hogy nem lehet teherbe esni. Na tőlük csak ennyire lehet értelmes válaszokat kapni.
Nagyon szeretek olvasni, de sok kérdést tényleg olyan vontatottan, hosszan, ömlesztve küldik le a(z amúgy értelmes, valódi problémával előálló) kérdezők, hogy inkább tovább kattintok.
Persze van olyan is, amikor hosszú a kérdés, de jó az írás, olvastatja magát és kíváncsivá tesz. De ez a ritkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!