Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez lehet célzás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez lehet célzás?

Figyelt kérdés
Van egy lány barátom, elég közel állunk egymáshoz, más a kapcsolatom vele, mint a többi lánnyal. Talán el is tudnám képzelni vele, és néha úgy érzem, ő is velem, viszont nem történt még semmi, 2 hete lépett ki egy 1,5 éves kapcsolatból. Múltkor Veszprémből jöttünk haza ketten (buliban voltunk, én autóval voltam, haverok eljöttek busszal, én meg nem akartam egyedül autózni, mondtam, hogy jöjjön haza velem). Az úton beszélgettünk, zenét hallgattunk, énekeltük a számokat. Többek között a Beatlestől is a She loves you-t is, amit csak ő énekelt, de nagyon. Ma mentem fel Facebookra, és láttam, hogy kirakta a zenét. Szerintetek van valamennyi esély arra, hogy ez jelzés legyen? Nem vagyok idióta, nem gondolom egyből azt, hogy igen, ezt biztos azért rakta ki, mert velem hallgatta, és akkor most én vagyok élete szerelme, egyértelműen nekem akar kimutatni ezzel valamit, de megfordult a fejemben, hogy mi van, ha van valami hasonló a háttérben? Lehetséges ez?
2013. júl. 3. 22:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet de nem biztos.
2013. júl. 3. 22:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát... Ha így belegondolok,akkor én raktam volna ki, hogy célozzak vele. De mondjuk én eleve csak olyat rakok ki, amit igazán fontosnak tartok.
2013. júl. 3. 22:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi! A lány olyan 3-4 napja rak ki valamit, általában zenéket és képeket, amiken a barátokkal van, de sosem oszt meg más oldalról hülye képeket, idézeteket, magáról 50 képet, meg semmi ilyesmi.
2013. júl. 3. 22:58
 4/4 A kérdező kommentje:
napja=naponta
2013. júl. 3. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!