Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez jó ötlet mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jó ötlet mint célzás?

Figyelt kérdés
Van egy srác és nagyon bejön nekem. Most kiírt egy olyat állapotnak, hogy nem jó egyedül állónak lenni. Ara gondoltam, hogy akkor ráírok, hogy miért nem változtat ezen és akkor ebből jönne valami beszélgetés. Vagy ez nem jó ötlet?
2011. júl. 11. 14:13
 1/6 Szvetee ***** válasza:
100%
Szerintem jó ötlet. De én inkább úgy kérdezném, hogy : "Miért nem változtatUNK ezen?"
2011. júl. 11. 14:22
 2/6 anonim ***** válasza:
hát én nemtudom szerintem egyszerüen próbálj vele előszö9r barátkznilégy kedves stb ha van sütnivalója elég hamqar rájön és ha nem papir akkor hajlandó utánA már valahogy visszajelezni neked:D
2011. júl. 11. 14:22
 3/6 anonim ***** válasza:
amugy előző komentelő ez tetszikXD na ebből tényleg rájönne még a hülye is XD
2011. júl. 11. 14:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de sajnos(?) nem vette a lapot:(
2011. júl. 11. 15:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Ellőtték a tökét vagy mi?
2011. júl. 11. 17:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, lehetségesxd
2011. júl. 11. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!