Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar minden tini lány négert magának manapság? Csak én undorodom a négerektől?
Nem hiába magyarázol, azért annyira nem vagyok csökkentagyú. És tudom, mit jelent a sztöchiometrikus.
Ilyen megközelítésből is lehet nézni a dolgokat. Lehet elemezgetni a népesség és a társadalom jövőbeni alakulását, de ettől még egy nő sem fogja azt mondani, hogy na akkor inkább elválok a néger férjemtől. Szóval hiába zsörtölődünk itt, attól még lehet, hogy 400 év múlva férfidominancia lesz a keveredések miatt.
Mellesleg értem én ezt a teóriát, de szerintem ez az "elférfiasodás" kizárólag az afrikaiak kultúrájából ered, amit például Amerikában már eléggé levetkőztek. Ott aztán keveredik a népesség keresztül-kasul, és mégis kb. egyforma a nők és férfiak aránya... Nem állítom, hogy nincs abban valami, amit mondasz, de általánosítani akkor sem lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!