Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfikén meddig tűrjem hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfikén meddig tűrjem hogy nekem számól be arról hogy dugta meg a pasija? Miközben tudja hogy én is megdugnám? Csak húzza az agyam?

Figyelt kérdés
Van egy csaj mindig tetszeleg nekem,mondta hogy sokkal jobb pasinak tart mint a barátját.Mindig velem akar találkozni,sokkal többet van velem..és jól érzi magát velem.Vonzódik is hozzám de még nem volt szex.De mindig elmondja mit csinált a pasijával.Múltor mondtam már maga,ba,ha még egyszer elmondja,megfejelem...annyira felhúzott...:)))pedig nem vagyok egyagresszív fajta.Mi a célja ezzel?
2013. júl. 2. 21:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Páros lábbal, vizes zoknival rúgnám ülepen, szórakozzon a sweetmotherral.
2013. júl. 2. 21:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, pont azért, hogy felhúzzon, hogy elkapd, és nekivágd a falnak! Amúgy, normális párkapcsolatban az ember nem tárgyalja ki a szexuális életét másnak, főleg nem egy pasinak, akinek közben rázza a seggét. Szerintem csinálj úgy, mint akit nem érdekel, ő fog rádmászni...
2013. júl. 2. 21:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez a nő egy hülye k***a!
2013. júl. 2. 21:32
 4/4 anonim ***** válasza:

"Mi a célja ezzel?"

Totálisan megalázni téged!

2013. júl. 2. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!