Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi jön be a 16-17 éves fiúknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Karib.001 kérdése:

Mi jön be a 16-17 éves fiúknak egy lányban? Külső, belső :D Lányok is írhatnak tapasztalatot (:

Figyelt kérdés
külső alapján arra célzok , hogy barna,szőke....Rövid,hosszú hajú...felkötött leengedett....alacsony,magas....stb.Előre is köszönöm :)

2013. júl. 2. 19:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én sem azt mondtam hogy csak a vörös meg a fekete jön be csak ők álnak az első két helyen. :)
2013. júl. 3. 15:15
 12/12 anonim ***** válasza:

Ez egy nagyon jó leírás 6-os válaszoló az nekem is nagyon fontos egy fiúba hogy ne csak a fiúm hanem a barátom is legyen és lehessen vele hülyülni!

Ha van csajod/ aki majd lesz az biztos jól jár veled!

14/L :)

2013. júl. 4. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!