Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen lányok jönnek be belső tulajdonságok alapján?
Hát, semmi konkrét leírás, csak érdeke hogy mégis milyen típusú lányokért 'rajonganak' a srácok/pasik, kinek hogy tetszik. :D
16/L :)
én a vagány lányokat szeretem. Mármitn nem a mai "közzösség" által nevezett vagányoakt hanem azt aki diszkrét de nem rejti véka alá a véleményét a sarkára tud állni és a pofámba vágja hogy neki van igaza.
De nem sértődik meg halálosan akkro sem ha netalán tán nekem van igazam hanem le tudja nyelni és el is ismeri. :D Belsöleg ez az egyik legfontosabb
Na meg legyen kedves, humoros, müvelt hogy lehesen vele beszélgetni. Legyen normális egy szóval. :)
Ja, itt belső tulajdonság volt? Én elsőnek olvastam :D
Nem akarok hosszan írni, a lényeg hogy elsőre az olyan lányokra figyelek fel, akik inkább csendesebb, titokzatosabbak. Lehet, hogy jó kislánynak vagy szelídnek tűnnek, de csak társaságban olyanok és amikor kettesben vagyunk, akkor viszont értelmes, okos és lehet vele beszélgetni, tud szeretni, ki is mutatja és igényli a szeretetet, ölelést, csókot, stb.. akit meg tudok mosolyogtatni, hogyha boldognak érzi magát velem, akkor én még boldogabb leszek tőle. Szóval valami ilyesmi. De nem tudom pontosan leírni :D
4-es vagyok, de a 3-assal is egyet értek amúgy. Mondjuk a fiús dolgot nem kinézetre érteném, hanem valahogy úgy, hogy nem a "hogyan r.banckodjunk" stílus képviselője a lány :)
Csillag nézés, kifekszünk a rétre beszélgetés, esetleg bújocska, párnacsata, sok séta, beszélgetés.. ez nekem is bejövős. Amikor kell, legyen komoly, de amikor nem kell akkor ne.
És humorzsákunk akadt Kedves 6-os személyében. De kösz a választ Neked is... :)
- - - - - - - - - - - - - - - -
Köszönöm Neked is, hát akkor annyira elcseszett mégse vagyok... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!