Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek milyen lányok jönnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyen lányok jönnek be belső tulajdonságok alapján?

Figyelt kérdés

Hát, semmi konkrét leírás, csak érdeke hogy mégis milyen típusú lányokért 'rajonganak' a srácok/pasik, kinek hogy tetszik. :D

16/L :)

2013. jún. 21. 01:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Annyit hozzá tennék ,hogy nálam ,de szerintem másoknál is talán az őszinteség a legfontosabb. :)
2013. jún. 21. 01:53
 12/21 A kérdező kommentje:
Hát ha megnézzük a mai 15-17 éveseket akkor nem kicsit kilógok a sorból, és mindenki 'baszogat' a baromságával hogy én ilyen meg olyan vagyok, csak mert kicsit másképp látom az életet és hát mivel most rám jött egy ilyen hullám gondoltam kikérdezek 1-2 embert és itt név nélkül tökéletes :D
2013. jún. 21. 01:55
 13/21 anonim ***** válasza:
Jó ötlet volt. És te hogy látod a dolgokat? Miért "b.szogatnak"?
2013. jún. 21. 02:01
 14/21 anonim ***** válasza:
A végén még kiderül ,hogy maradt egy értelmes 16 éves lány is a földön :D Ha jól nézel ki akár írhatnál is :)
2013. jún. 21. 02:07
 15/21 A kérdező kommentje:

Hát, alapból csendes vagyok, de vannak akiknek sikerült nagyon megnyílni. A csendességből adódóan szeretem kerülni a vitákat, de ha odakerül sor persze kinyitom a számat, de míg felesleges addig nem mondok semmit, senkinek nem teszek akkora szívességet hogy feleslegesen jártatom a számat. Ezért jön a 'félek, hazudok' és egyéb kitalációk egyes 'kedves' ismerősök részéről. :)

Diszkóba nem járok, megfájdul a fejem a kemény tuc-tuctól, szóval magamtól a büdös életbe nem hallgatnék hasonló zenét, szeretem a rockot, ebből azt szűrik le hogy depressziós vagyok.

Nem szeretem a társaságot, ebből jön az 'széthúzó személy' vagyok, minden tőlem telhetőt megteszek, de egyszerűen olyan emberekkel nem tudok egy helyen lenni akiket nem szeretek.:D

Alapvetően pedig sok baj nincs velem. Nem cigizek, nem iszok, nincsenek olyan barátaim akik a rosszba sodornának, első koncertem is tegnap volt. Elvagyok magamnak, feltalálom magam ha kell. Szeretek nevetni, és olyanokat boldognak látni akiket én is szeretek, ezért bármit megtenni, ami sokszor sikerül, akármilyen szar napja van az illetőnek. Huuu szeretem az F1-et és a focit, igaz egyedül nem nézek szívesen de ha van kivel akkor nincs bajom vele, 3.5 évig fociztam. És ezért tartanak furának... Meg mert utálok sminkelni, és vásárolni és mert nem szeretem a rózsaszínt. Ezért néznek rám furcsán hogy miféle teremtmény vagyok.

Alapvetően jobban szeretek srácokkal beszélni, nagyon más társaság mint a csajok. :D

2013. jún. 21. 02:09
 16/21 A kérdező kommentje:
Kedves 14-es, kinek mi számít szépnek...nem tudhatom, állítólag aranyos vagyok. de nem hiszek senkinek van tükrünk :D
2013. jún. 21. 02:10
 17/21 anonim ***** válasza:

Érdekes, de jóóóóó :D Kimodottan érdekes személyiség vagy, komolyan. Aki a F1-et szereti, rossz ember nem lehet :DDD

Amúgy azért néznek ki a sorból, mert nem a megszokott utat járod, nem a tömeg mintáját követed és a robotoknak böki a csőrét ha valakinek van egyénisége is. Vagy irigyelnek vagy hülyének néznek... egy szokott ez lenni, de le se kell sz.rni én is így voltam vele, 23 éves koromra meg már csak nevetek az egészen. Csak visszagondolok, hogy kiből mi lett azóta és nem bántam meg semmit :)

2013. jún. 21. 02:14
 18/21 A kérdező kommentje:

Kicsit fiús személyiség lettem, de nem bánom, valamiért jó érzés ha srácok bíznak bennem és lazán kihívnak hogy menjek velük erre-arra, és nem azért mert akarnak valamit. :)

Hát, még a vesémet is lerúgattam de szereztem 1 jó napot annak akit szeretek, de na... Mindenki furán néz rám. És hátha van még valaki aki megért. :D

2013. jún. 21. 02:18
 19/21 anonim ***** válasza:

HÁT.......

Ne legyen az IQ-ja túl közel a 0-hoz.

Adja önmagát,lehessen vele mindent megbeszélni,szeressen olyat is amit én is (anime,pc játék).

Bízzon bennem fogadjon el olyannak amilyen vagyok.

De ami nekem valamiért nagyon fontos legyen szép szeme.

2013. jún. 21. 21:27
 20/21 anonim ***** válasza:
A legfontosabb a logikus elemző képesség, az intelligenciának az a része, ami a józan paraszti és, a kíváncsiság, és a nyitottság összege. Kellő mértékű intelligenciából már következik az őszinteség meg a többi, amit felsoroltatok - ha másból nem, pusztán önzésből: nem nehéz ugyanis rájönni arra, hogy a világtól azt várhatjuk, amit adunk neki. (A legjobban akkor örülnék, ha egy nálam okosabb lányba botlanék. Nem nagyobb lexikális tudásúba, hanem okosabba.)
2013. szept. 10. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!