Kipróbálnám a hulahopp karikát tényleg karcsúsít? Mert a csípővel van problémám és a belső combommal ha hulahoppozok lesz hatása? V hogy csináljam? Léci írjatok tapasztalatot!
töltsd meg rizzsel a hullahopp karikát.:) így nehezebb lesz, jobban karcsúsít.
mennyit eszel és milyen időtartamonként? már kellene változást tapasztalnod....
nem sokat..suliban reggel egy szendvics.. ásványvíz.. délben majdnem ugyanez v egy győri édes.. suliban nehezebb.. ha hazajövök.. egy kis leves.. v épp ami van mert 2 körül érek haza.. ha később akk meg már nem is eszem csak egy kis levest vagy gyümölcsöt.. jó béha becsúszott egy kis keksz.. va vmi édesebb..nem tudom mit nem teszek jól :( h csináljam??
és a hulahopp 2 hét alatt kb 1 óra mennyit változtat??
az a legnagyobb gond h 155 cm magas vagyok és 60 - 62 kiló .. nem látszik meg annyira rajtam de zavar.. és én észre vettem h híztam.. a csípőm a nadrágnál mindig kibuggyan és nagyon zavaró.. meg a belső dombom..
akkor h és mit egyek ha tudnál nekem javasolni mit egyek légy szíves .. :)) suliban nagyon nehéz normálisan fogyózni.. :S
segíts kérlek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!