Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 29 éves pasi vagyok. Szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

29 éves pasi vagyok. Szerelmes belém egy 17 éves lány, aki 20-nak néz ki. Rendes kis csaj. Félek ha elküldöm akkor nagyon mély sebeket okozok neki. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Teljesen véletlenül ismerkedtünk meg egy fesztiválon,én 20-nak néztem és agyilag is a korát meghazudtólja és még talán egy két 20 évesét is.Utólag derült ki hogy mennyi idős.Jól megértjük egymást,jól érzi magát velem.Őszintén szólva én is.Szex még nem volt köztünk,de már majdnem megtörtént a dolog.Ez még akkor amikor nem tudtam mennyi idős valójában.

Nagyon fiatal,nem tudom mit tegyek.Nem akarom elküldeni se,látom rajta hogy szerelmes.Őszintén szólva én is érzek íránta valamit.

Hurrogást nem kérek.Tudom hogy fiatal hozzám.

2013. júl. 2. 19:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
undorító ha egy fiatal csaj egy felnőtt emberrel van együtt!
2013. júl. 3. 00:16
 12/14 anonim ***** válasza:
utolsó, az irigy emberek is undorítóak! :DD
2013. júl. 3. 08:38
 13/14 anonim ***** válasza:

Mekkora egy p0cs vagy!! Egyáltalán nem fiatal hozzád! Csak a sok sok nyomorék akik p1nát is csak képen láttak híresztelik azt hogy az ördögtől való a korkülönbség! Te meg elhiszed.

Mellesleg sok tinicsaj az igazi pasikat kedveli.

2013. júl. 3. 13:42
 14/14 anonim ***** válasza:
62%
sok tinicsaj ripacs, aki csak arra vágyik hogy jól teletömjék a punáját!
2013. júl. 3. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!