Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos a férfiaknak annyira a szex?
Figyelt kérdés
2013. júl. 2. 10:02
12/20 anonim válasza:
Ez hormonlis dolog. Nézzétek meg, pl ha fogamzásgátlót szedel, vagy szülés után, másképp működik a test. Valemilyen szinten irányítva vagyunk az ösztön és a hormonok álltal.
13/20 anonim válasza:
Nem azokkal van a baj akiknek fontos, hanem azokkal akik utálják és nem találnak benne semmi jót. Lehet egy gyógyszer az oka, lelki betegség, nem értek hozzá, de a saját érdekedben fordulj szexuálpszichológushoz.
Vagy keress egy férfit akinek hasonló problémája van és legyetek boldogok.
14/20 anonim válasza:
15/20 anonim válasza:
én nő vagyok, de nekem is fontos!
16/20 anonim válasza:
Hát, normális ember nem utálja a szexet.
Sőt, szereti.
Nő és férfi egyaránt.
A probléma az ön készülékében van...
17/20 anonim válasza:
Fontos LENNE csak az a baj, hogy nem lesz az sose, mert nem születtem elite csávónak
18/20 anonim válasza:
Születés elött a férfiakkal aláiratnak egy szerződést, hogy állandóan törekedjenek a szexre. Azért kell, hogy meglegyen a megfelelő szaporulat.
19/20 anonim válasza:
szituáció: mindennek értelmet adtál, köszönöm, erről eddig nem is tudtam!
20/20 anonim válasza:
Most itt meg lett mondva, hogyha valaki nem szereti a szexet, az nem normális. Az igazság meg az, hogy mindenkinek más a fontos, mást szeret, mert minden ember különböző. Csak azok bélyegeznek meg ilyesmi miatt, akik nem önállóan gondolkodnak, hanem az aktuális, beléjük nevelt társadalmi trendeket követik, és erőltetik másokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!