Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az abortusz mennyibe kerül egy 21 éves lánynak a fővárosban?
Figyelt kérdés
2013. júl. 2. 06:56
31/40 A kérdező kommentje:
Persze, persze, ezt tudom én is. Azt hiszem a(z egyik) legnagyobb félelmem a teherbeesés. Persze, hogy a "legrosszabbra" gondolok ilyenkor... Amúgy valóban nincs baj, mert már megjött. :)
2013. júl. 2. 12:24
32/40 anonim válasza:
Az örökbefogadást nem bírnád, de a gyilkosságot igen? Nem onnantól tartozol felelősséggel érte, h megszülted, hanem onnantól, h megcsináltad. Amúgy meg ha ennyire nem szabad ítélkezni mások felett, akkor ennyi erővel eltörölhetnénk a büntető törvénykönyvet is, kiengedhetnénk az összes bűnözőt a börtönből, mert Isten úgyis megbünteti őket, mi meg ne ítélkezzünk.
33/40 anonim válasza:
Tényleg nagyon éretlen vagy még, de kívánom, hogy ne kerülj soha ilyen helyzetbe. Viszont ha így folytatod, akkor a pokolra jutsz.
34/40 anonim válasza:
Persze, én jutok a pokolra, nem az, aki megöleti a saját gyerekét. Ha ilyen helyzetbe kerülnék, mindenképpen vállalnám a felelősséget a gyerekemért, és elvárnám a barátnőmtől, h megszülje. Ha elvetetné, azonnal otthagynám, de lehet h még fel is pofoznám, pedig elvből soha nem ütök meg nőt.
36/40 anonim válasza:
Sehol nem írtam olyat, h nő lennék :)
37/40 anonim válasza:
Akkor ez mindent megmagyaráz. Én kérek elnézést.
38/40 anonim válasza:
Ha nem tudod felnevelni, nem kellett volna élvezkedni. A te bajod, h erre nem gondoltál, h akkor is bekövetkezhet a "baj" (?), ha mindent megteszel, h ne következzen be.
Remélem, sokba kerül, h ne az én adómból fizessék azt, hogy élvezkedtél. Nem azért dolgozom a fizetésemért, h amit zsebre vág belőle az állam, abból a te élvezkedésed következményeit fizessék.
És ennek még semmi köze nincs az erkölcscsőszökhöz, de gondolom, csak az a fontos, hogy neked legyen igazad.
39/40 anonim válasza:
Grat, előző, 3 db "élvezkedni" 1 válaszon belül... azért ennyire nem kellene sárgulni szerintem az irigységtől...
40/40 anonim válasza:
Mekkora egy idióta egy kérdező! Késik a menszesz és már az abortuszon gondolkodik.... Egy tesztet nem csinált meg az idiótája! Közben meg itt mindenkit egymásnak ugraszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!