Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az abortusz mennyibe kerül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az abortusz mennyibe kerül egy 21 éves lánynak a fővárosban?

Figyelt kérdés
2013. júl. 2. 06:56
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
95%
Akkor félreértettem, elnézést. Nagyon fel tud bosszantani, ha valakik ennyire ítélkeznek a másik felett. Még ha ő speciel nem is védekezett rendesen, akkor is ugyanúgy megeshet bárkivel, balesetből. És őszintén szólva, én is 21 éves vagyok, és én is abortuszra mennék, amilyen hamar csak tudok, sőt, ha kiderülne, hogy nagyon beteg a magzat, és csak fél életet élhet, akkor is az abortusz mellett döntenék. Ha ti annyira megtartanátok, akkor gratulálok, nagyon erkölcsösek vagytok tényleg, de azért gondoljatok már bele abba is, hogy a gyereknek mi jó, mert az a legfontosabb.
2013. júl. 2. 11:00
 12/40 anonim ***** válasza:
100%

4. Ha nem tudja, akkor is jobb megoldás örökbe adni, mint megöletni.

Persze. Tényleg sokkal de sokkal jobb megoldás. Hát akkor hajrá, szüld meg és add örökbe, legyen boldog élete.

2013. júl. 2. 11:02
 13/40 anonim ***** válasza:
0%
Ezek szerint jobb a gyereknek, ha meghal?
2013. júl. 2. 11:02
 14/40 anonim ***** válasza:
94%
Nem is érez semmit! És igen, jobb neki, ha meghal-ebben az esetben. Milyen élete lenne már egy intézetben?
2013. júl. 2. 11:03
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
11-es: örülök, ha ezt tisztáztuk. engem is feldühít... itt mindenki csak gyereket akar nevelni.
2013. júl. 2. 11:03
 16/40 anonim ***** válasza:
0%
Hazugság, h nem érez semmit. Már a magzat is érző élőlény. Nézzétek meg a Néma sikoly című filmet, ott látszik, ahogy ösztönösen, kétségbeesetten menekül a pici. Aki ezek után kikapartatná, annak tényleg nincs szíve.
2013. júl. 2. 11:08
 17/40 anonim ***** válasza:
92%

Félreértés ne essék, én imádom a gyerekeket, már most is úgy érzem, hogy fel tudnék nevelni kettőt is, és később majd hármat szeretnék, de könyörgöm, legyél már reális. Az ott egy kis zigóta még csak, nyilván nekem is hatalmas bűntudatom és lelkiismeretfurdalásom lenne egész életemben, de nem értem, miért égett az az emberek agyába, hogy az első hetekben elvetett gyerek gyilkolászás lenne. Talán keresztény vagy? Vagy vak? Annyi elcseszett szülő van, akik elcseszett gyerekeket nevelnek, szerintem nincs szükség még több féleszűre.

Na erről beszélek. Filmekből szerzed a gondolatokat? Hogy menekülne már a zigóta? Ez mind butaság. Álszentek az emberek a végtelenségig, én mondom.

2013. júl. 2. 11:11
 18/40 anonim ***** válasza:
94%
A néma sikoly egy nagy marhaság, és túlzás, hogy a tiniket elijessze a szextől, meg az abortusztól. És nem tud "menekülni", mert nincs se agya, se tudata. Számomra az élet akkor kezdődik, amikor a baba megszületik. Na, ha akkor vki megöli, az már gyilkosság. Az abortusz meg ésszerű cselekedet, amennyiben nem tudod felnevelni a gyerekedet.
2013. júl. 2. 11:11
 19/40 anonim ***** válasza:
83%
Ja, én vallásos vagyok-de emellett van agyam, és tudok gondolkodni, józanul felmérni bizonyos helyzeteket. Pl. egyetemre járok most, tudom, h ez nagy kiadás a szüleimnek. Varrjak a nyakukba még egy gyereket, ha most terhes lennék? Vagy hagyjam ott a sulit, és menjek minimálbérért dolgozni, h aztán már ketten éhezzünk a gyerekemmel? Ezeket mérlegeld szépen, mielőtt bárkit is kioktatsz.
2013. júl. 2. 11:13
 20/40 anonim ***** válasza:
#16: [link]
2013. júl. 2. 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!