Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az abortusz mennyibe kerül egy 21 éves lánynak a fővárosban?
82%-os, ha te így gondolkozol, inkább ne legyen gyereked. Ha van olyan magzat, amelyik tényleg jobban járna az abortusszal, az az ilyen emberek gyereke.
A 2-3 hónapos magzat pedig már messze áll a zigótától, sőt, felismerhető emberi formát ölt. Tudata nincs, életösztöne viszont már van, mivel élőlény.
68-as, ha vallásos vagy, akkor ajánlom figyelmedbe az 5. parancsolatot!
Hát pedig százszor jobb anya leszek, mint sokan mások.
A homoszexualitást amúgy elfogadod? Mert ha igen, akkor nem vagy igazi keresztény ám. Na ennyit az álszentségről és az életpártiságról. Ámen!
1. védekezés megvolt
2. nem szakadt ki a gumi
3. 1 hete késett, szerencsére megjött
4. emiatt nyilvánvaló, hogy a legeslegelső dolog, amire tudok gondolni, az a terhesség (mondjuk a 2. pötty miatt már eleve lehetetlen, nemde? ;))
5. nekem nem kell gyerek, soha a büdös életben
6. nem, nem tudom felnevelni, s nem vagyok hajlandó elcseszni az életemet, mivel nem szeretem a gyerekeket (most lehet mondani, hogy önző vagyok, csak magamra gondolok, bla bla bla...)
7. vallásosság? Ugyan már...
8. láttam a Néma sikoly című filmet
9. leszarom az erkölcscsőszöket, felőlem lehet mondogatni, hogy mekkora egy szívtelen állat vagyok.
Köszönöm a normális válaszokat, szerencsére nincs semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!