Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az abortusz mennyibe kerül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az abortusz mennyibe kerül egy 21 éves lánynak a fővárosban?

Figyelt kérdés
2013. júl. 2. 06:56
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
0%

82%-os, ha te így gondolkozol, inkább ne legyen gyereked. Ha van olyan magzat, amelyik tényleg jobban járna az abortusszal, az az ilyen emberek gyereke.

A 2-3 hónapos magzat pedig már messze áll a zigótától, sőt, felismerhető emberi formát ölt. Tudata nincs, életösztöne viszont már van, mivel élőlény.

68-as, ha vallásos vagy, akkor ajánlom figyelmedbe az 5. parancsolatot!

2013. júl. 2. 11:17
 22/40 anonim ***** válasza:
89%
Ne ajánlgass semmit az én figyelmembe, mert nem érdekel. Anyagilag nem birnám, úgyh ha becsúszna, elvetetném, és kész. A vallásosság nem erről szól.
2013. júl. 2. 11:19
 23/40 anonim ***** válasza:
0%
Az örökbe adást se bírnád anyagilag?
2013. júl. 2. 11:22
 24/40 anonim ***** válasza:
70%

Hát pedig százszor jobb anya leszek, mint sokan mások.

A homoszexualitást amúgy elfogadod? Mert ha igen, akkor nem vagy igazi keresztény ám. Na ennyit az álszentségről és az életpártiságról. Ámen!

2013. júl. 2. 11:23
 25/40 anonim ***** válasza:
26%
A homoszexualitás betegség, nem bűn. Nem mondtam egyébként, h igazi keresztény vagyok, v h mindent elfogadok, amit az egyház mond. Előbbit a 68-as állította magáról, tehát a tízparancsolatot legalább illene betartania.
2013. júl. 2. 11:30
 26/40 anonim ***** válasza:
91%
Na de ha annyira szent minden élet szerintük, akkor mi a jó büdös fenének ítélkeznek mások felett ők is, és miért tartják bűnnek? Hagyjuk már ezeket a tízparancsolatos hülyeségeket, mert felfordul a gyomrom. Azt sem értem, hogy akkor miért pont te papolsz erről. Na de most megyek gyónni, mert nem szándékozok 21 évesen gyereket szülni erre a képmutató világra. Ámen még egyszer.
2013. júl. 2. 11:38
 27/40 anonim ***** válasza:
Olyat soha nem hallottam, h vki merő kereszténységből ölne meg bárkit is a vélt v valós bűnei miatt. Ja és aki képes lenne megöletni a gyerekét, az nem lenne jó anya, ez sztem elég egyértelmű.
2013. júl. 2. 11:43
 28/40 anonim ***** válasza:
Te meg nem vagy emberséges ember-ez a nagy igazság. Mert ha olyan nagy hívőnek tartod magad, akkor nem ítélkezel mások felett. Betartom a tízparancsolatot, ne aggódj:) De nem attól leszek jó ember, hogy én is elkezdek itt pocskondiázni. Mellesleg a homoszexualitás se nem betegség, se nem bűn, hanem beállítottság. Az örökbefogadást sem bírnám, mert akkor már megszültem, és felelősséggel tartozom iránta, mellesleg nem tudnám örökbeadni, és azon agyalni, h mások h bánnak az én gyerekemmel. De látszik h még nagyon fiatal vagy, és éretlen.
2013. júl. 2. 12:01
 29/40 A kérdező kommentje:

1. védekezés megvolt

2. nem szakadt ki a gumi

3. 1 hete késett, szerencsére megjött

4. emiatt nyilvánvaló, hogy a legeslegelső dolog, amire tudok gondolni, az a terhesség (mondjuk a 2. pötty miatt már eleve lehetetlen, nemde? ;))

5. nekem nem kell gyerek, soha a büdös életben

6. nem, nem tudom felnevelni, s nem vagyok hajlandó elcseszni az életemet, mivel nem szeretem a gyerekeket (most lehet mondani, hogy önző vagyok, csak magamra gondolok, bla bla bla...)

7. vallásosság? Ugyan már...

8. láttam a Néma sikoly című filmet

9. leszarom az erkölcscsőszöket, felőlem lehet mondogatni, hogy mekkora egy szívtelen állat vagyok.

Köszönöm a normális válaszokat, szerencsére nincs semmi baj.

2013. júl. 2. 12:18
 30/40 anonim ***** válasza:
ugyan, ha megvolt a védekezés, akkor is késhet, de nem a terhesség miatt! nekem is szokott késni, szinte mindig:) a maximum eddig a 4nap volt:) és nem voltam terhes. nyugodj meg szépen, minden ok lesz.
2013. júl. 2. 12:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!