Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! A vöröses színeket tényleg izgatóbbnak tartjátok egy lányon, vagy nincs jelentősége?
nemkülönösebben.
ha egy nőnek marhajóláll egy ruha, és szexi/dögös benne, tulajdonkppen mindegymilyen színű.
halkan jegyszem meg, hogy én ezért az ujfajta neonzöld, nneon pink, neon naracssárga színekért vagyok oda lányokon. már messziről k lehet szúrni az iylet, és az esetek 90% ában jó nők viselik :D :)
Mindenkinek más áll jól, de a legutóbbi barátnőmön ez állt szerintem a legjobban.
De a saját véleményem helyett adnék egy kis leírást, ami nem vélemény alapú:
A piros hagyományosan a szenvedély színe. Ilyen jelentései is vannak még az elmében, designokban használva:
melegség, düh, izgalom, erő, szerelem, szenvedély, tűz, vér, szélsőséges érzelmek, harc. A történelemben képviselt nemességet, felségességet és diadalt is. Általában erőszakos és izgalmas színnek tartják.
A piros szín látványa növeli az ember anyagcseréjét, a légzést, növeli a vérnyomást. Nagyon jól látható, ezért is ez a színe a stop tábláknak és a tűzoltókészülékeknek. A címertanban a piros a bátorságot jelképezi.
A designban a piros a szöveget és a képeket előtérbe hozza. Arra ösztönzi az embert, hogy gyors döntést hozzon. És természetesen erotikus érzelmek keltésére is használják.
Szóval ha valaki pirosat vesz fel, akkor nagyon könnyű azt gondolni, hogy szexi akar lenni, és fel akar szedni valakit, mert az emberek ezzel kötik össze a fejükben. "Nagyon látható akarsz lenni, és szexi akarsz lenni" gondolják ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!