Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit választanátok? Buta, bögyös szőke, pénzéhes vagy kismellű, kedves, jószívű, értelmes barna nő?
Nagyon egyszerű a válasz! Az első számú csaj a pasiknak mindíg főleg csak a szexre fog kelleni! Meg egyéjszakás kalandokra, mert ép eszű emnber hosszútávra nem tervez egy ilyennel.
A 2. számú hölggyel hosszútávra is lehet tervezni:D Ép eszű ember az iylen hőt többe nézi.
Jajj, te kis általánosító kis irigy barna pi**a. Már bocs.
Aki irigy, annál rosszabb nőszemély nem kell.
Rám is irigy lennél?
Szép, kedves, vékony, normális mellű, hosszú, szőke hajú, nem pénzéhes, és nem vagyok buta.
Aki irigy, az a buta. Ne haragudj, nézz magadba.
ja a bögyös szőke nőiesebb, jobb nő, mint te???
Téged majd jól kihasználnak, a bögyös szőkét, meg elkényeztetik.
Mert ő nem irigy és nem ő a rosszindulatú, hanem te. Ja, és még le is nézed. Ismerem az ilyen nőket.
biztos tudtok olvasni kedves szőke nőtársaim,itt konkrétan egy csajról beszélek...de akinek nem inge...tudjátok,van egy ilyen mondás
irigy meg mire lehetnék? pénzért"vehetek" nagyobb melleket,parfümöt,ruhákat,amiket ő megkap az épp aktuális faszijaitól,de sajna ő észt nem kap,és a szépség meg a nagy mell mögött nincs tartalom....
Én egy barna állítólag néha egészen gonosz:DBögyös és pénzéhes nő vagyok,két diplomával meg számtalan okj-s vizsgával.NA de nem úgy pénzéhes hogy pasizás téren,hanem éjt nap alá téve dolgozok a vállalkozásomban mert mindig többet akarok.:DHát engem most is szeretnek akkor is szeretek mikor ugyanez voltam szőke kivitelbe....Mármint nem csak dugásra kellettem.
KEdves kérdező:elhiszem hogy szar annak a lánynak a puszta gondolata is.Én azóta nem mérgelődök ezen mióta rájöttem hogy nem olyan hülyék és buták ők.Míg te meg én gürizünk a ruháért a parfümért addig ő ezt mind megkapja és semmit nem csinál csak éli az életét.Szóval nem hinném hogy olyan buták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!