Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leöregeztem a pasit akivel jóba vagyok és imserkedem. Megsértődhetett vajon?
Ha téged leöregezne egy 12 éves, az neked hogy esne?
Sosem értettem a nőkben, hogy ők minden apróságon megsértődnek, de kifelé már abszolút nem törődnek azzal, mit mondanak és tesznek.
"Kérjek bocsánatot?"
Igen, de az lenne a jó, ha nem a szokásos módon tennéd, halál komolyan tennéd, hanem kicsit humorosabb formában! Hanem valami hasonlóképp: "Figyelj, ne haragudj a múltkoriért! Hülye tizenéves pitsa vagyok, te is tudod! Megbocsátasz?"- és könnyed mosoly mellé.
Hidd el, hogy az ilyen önironikus humor csodákra képes!
Ne parázz, te joggal mondhatod neki, hogy öreg, amúgy meg két számot kivonunk egymásból, és kijön egy harmadik.
Éretlenség jele, ha valakinek baja van ezzel
Hát tudod ez ember függő. Van aki veszi a poént,van aki nem,mondjuk ez attól is függ,hogy hogyan mondtad,meg,hogy milyen körülmények között.
Én is szoktam a lánynak,akivel alakul mondogatni,pedig csak 4 évvel idősebb,sőt néha még le is nyanyázom,de ő visszavág :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!