Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi női barátság. Miért akar egy nő egy pasitól barátságot ha van pasija aki otthon dugja? Lelki szennyesnek kell a másik?
Figyelt kérdés
2013. jún. 30. 21:50
22/26 anonim válasza:
Ha tényleg komolyan gondolja és valóban barátságot akar, akkor ugyanazért, amiért egy azonos neműtől: jót tud vele beszélgetni, jól érzi magát vele, szimpatikus neki mit ember, de nem vonzódik hozzá, mint férfihez.
23/26 anizotropikus válasza:
A barátság egy érdekes mély érzelmi kötődés de nemi attitűd nélkül!
Létezett és létezik ma is. Van olyan gyermekkorom óta ismert barátnőm, akivel szó szerint mindent meg tudunk beszélni amit mással nem.
Vannak dolgok, melyeket egy férfi és egy nő másképpen lát, tehát jó egy olyan hiteles ember, aki nem érdekből mond valamiről véleményt.
Többre tartom Ágnes Asszonyt a barátnőmet, mint bárki mást a közelemben, mert ő az egyetlen aki nem anyagi érdekek miatt van a közelemben!
24/26 anonim válasza:
Én azt nem értem, mit akartok foglalt lányoktól, akiknek vagy nem hiányzik még több romantika, vagy megbízhatatlanok, és benneteket is megcsalnának.
26/26 anonim válasza:
Én is voltam ilyen helyzetben. Megoldás, keménynek kell lenni. Nőkkel mindig keményen, ez alapszabály :) de miért most nem? :DD de. Lankadtan most érted :DD Szóval keményen hagyd ezt ott szerintem. Vagy mondd neki, hogy szívesen vagy a pszichológusa, ez volt a demo pakk és megadod a bankszámlaszámod. Ennyi :) Én ezt meg is tettem egy ilyesmi csajjal :DD Nem jött rá pénz, nem ismerlek, sry :D Szóval csak keményen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!