Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfi női barátság. Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi női barátság. Miért akar egy nő egy pasitól barátságot ha van pasija aki otthon dugja? Lelki szennyesnek kell a másik?

Figyelt kérdés
2013. jún. 30. 21:50
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

A válaszíró 81%-ban hasznos válaszokat ad.

Leeírtam hogy jó pasinak tart!!Mondta és látom rajta hogy vonzódik is hozzám.

2013. jún. 30. 21:56
 12/26 anonim ***** válasza:
Ja, hogy van magyarázat is, aminek még a stílusa is normális... így már másabb a dolog, valószínűleg szereti a barátját, és azt, hogy bejössz neki, nem tartja elég oknak arra, hogy szakítson, ugyanakkor szeretne maga mellett tartani, mert nem biztos a dolgában, épp az "agyalás" fázisban van. Szerintem.
2013. jún. 30. 21:56
 13/26 anonim ***** válasza:
Jólvanna, én a kérdésre válaszoltam, később írtad a magyarázatot, később olvastam el. :P
2013. jún. 30. 21:57
 14/26 A kérdező kommentje:

ma 21:54

Nem én írtam azt.Most regisztráltam.Szóval nem én voltam:)

2013. jún. 30. 21:58
 15/26 anonim ***** válasza:
Az én kérdésemre is válaszolj kérlek.
2013. jún. 30. 21:58
 16/26 anonim ***** válasza:
Oké, válaszoltál már előtte. :) Csak mert a történet kísértetiesen hasonlít.
2013. jún. 30. 21:59
 17/26 A kérdező kommentje:

ma 21:57

Nincs gond.Köszi a választ.:))

2013. jún. 30. 22:00
 18/26 A kérdező kommentje:

ma 21:58

Válaszoltam:D Mondjuk nem mintha ösztana vagy szorozna ha esetleg még egyszer megkérdezi valaki:D Amúgy nem én kérdeztem,azért leírom még egyszer:)

2013. jún. 30. 22:04
 19/26 anonim ***** válasza:

szerintem még maga se tudja. mert ugye ott a pasija, aki nem nagyon törődik vele, de azért nem akarja otthagyni, aztán ott vagy te, akit jó pasinak tart, néha flörtöl is veled, de még nem döntötte el, hogy mit is akar és kitől. de idővel kibújik a szög a zsákból, és kiderül, hogy mit is akar tőled illetve a jelenlegi pasijától. jelenleg annyi a helyzet, hogy jó pasinak tart, de annyira azért nem jónak, hogy otthagyja érted a már meglévő kapcsolatát.

Idő kérdése, és valamelyik irányba úgyis elindul ez a történet.

2013. jún. 30. 22:04
 20/26 Justicar ***** válasza:
Nem föltétlen. Nekem is a legjobb barátom lány, de nem lelki szennyesnek használ, ahogy én sem. Ő inkább az új nővérem. :D
2013. jún. 30. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!