Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet 30 körüli korosztál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet 30 körüli korosztályban kiszúrni az egyedülállókat?

Figyelt kérdés

Vágó/szúró fegyverektől, orvosi műszerektől eltekintve...

Szoktam figyelni a (jegy)gyűrűket, de inkonzisztensen hordják, nem mérvadó. Egyéb módszer?

2013. jún. 29. 23:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Megkérdezed. 100%-os müködési hatékonyság.
2013. jún. 29. 23:16
 2/10 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy szóba állsz velük.
 3/10 anonim ***** válasza:
Igy elso korben hirtelen a beszelegetes jut eszembe, mint a - talan - legbiztosabb modszer.
 4/10 anonim ***** válasza:

egy ne szúrd, hanem szűrd, tény a gyűrű sem mérvadó,

a beszélgetés a nyerő N

2013. jún. 29. 23:19
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem lehet csak úgy mindenkit megkérdezni, akkor gyorsan egy zárkában találja magát az ember. Arra gondolok, hogy nagyobb embercsoportból (pl. tömegközlekedés) lehetséges-e jó eséllyel megtippelni, ki az, aki egyedülálló, és ki nem. Nyilván akik láthatóan párral vannak, azok nem vizsgálandók.
2013. jún. 29. 23:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Gondolom fiú vagy, úgyhogy feltételezem rájöttél már, hogy az ismerkedés nem olyan egyszerű, mint az 1X1. Pl. beszélgetni kell a lányokkal, hogy megtudd, szabadok-e, mert nincs rájuk írva.
2013. jún. 29. 23:51
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem varázsszert keresek nyilván. Öltözködés, testbeszéd, ilyesmi. Mondok egy példát. Ha szabad vagyok, akkor keresem a szemkontaktust az ellenkező neműekkel. Ha nem vagyok az, akkor nem keresem, mert nem érdekel. Efféle példákra lennék kíváncsi, csak többre.
2013. jún. 30. 00:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Van egy elmélet, miszerint akihez vonzódsz, az már foglalt, mivel a boldog párkapcsolatban élők valamilyen hormont vagy illatanyagokat bocsájtanak ki. Vagy valami ilyesmi. Próbáld ki, majd számolj be a tapasztalatokról.
2013. jún. 30. 09:24
 9/10 anonim ***** válasza:
ugyanúgy ismerkedni kell mint egy fiatalabbal, máshogy nem derül ki....mindenki ismerkedik aki akar valamit..
2013. jún. 30. 10:13
 10/10 anonim válasza:
Nekem van egy elméletem: azok a 20-25 év körüli lányok, akik párkapcsolatban élnek, azok szexisebb ruhákban járnak, mint azok, akik egyedül vannak, mert tetszeni akarnak a párjuknak, és szeretik, ha még úgy is megbámulják őket, hogy van valakijük. Ezt az egyetemen figyeltem meg,mert ott tudom, hogy ki van egyedül és ki nem. Lehet a te korosztályodra már nem vonatkozik
2014. aug. 7. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!