Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem merek pasival együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek pasival együtt aludni, a hashajtó miatt. Mit csináljak végre?

Figyelt kérdés
lehet hogy néha úgy érzem soha nem fekhetek egy ágyban pasival, csak álmodozhatok róla. hashajtót szedek, de nem a tablettát, hanem a poros kemény cuccot. már teljesen fóggő lettem, minden nap egy adag, ami nálam mindig nagyon sok, mert szeretem jól csinálni. ez nagyon erőscucc. tehát ha én azt benyelem akkor egész nap folyik ki belőlem a lé. néha este fekszek az ágyban és magától kifolyik belőlem! ez annyira kitisztítja a beleimet, hogy már csak SZÍNTISZTA VÍZ folyik ki a végbelemből, de ez akkor is ciki mert olyan mintha bepisliltem volna.
2013. jún. 29. 19:36
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

cöhhh....:OOOO

függő vagy...de miért pont hashajtó???

ne mondd. egyszerűen állj le,ha igaz a kérdés.

2013. jún. 29. 20:00
 22/28 anonim ***** válasza:
Olyan termeszetesen beszelsz rola, mint mas a fogmosasrol. Utana meg sir a szad h lefosod a palid szex kozben... Elgondolkodtato!!
2013. jún. 29. 20:01
 23/28 A kérdező kommentje:
Betétet használok.
2013. jún. 29. 20:01
 24/28 anonim ***** válasza:

Ja igy mar mas, igy măr ertheto!..... -.-"

komolyan ez durva, nem szoktam ilyeneket mondani, de ilyen hozza allassal

MEG IS ERDEMLED! meg a hulye is tudja 90%ban h beteg....

2013. jún. 29. 20:13
 25/28 anonim ***** válasza:
a nagyi után megmaradt egy csomag felnőtt pelenka. eddig nem tudtuk milegyen vele csak rakosgattuk a lakásba mert még bontatlan csomag. ha gondolod a postaköltség áráért a tiéd. legalább tudjuk,hogy jó célt szolgál majd. komolyan mondtam,hogy neked adjuk.
2013. jún. 29. 20:13
 26/28 anonim ***** válasza:
milyen magasrol szoktál szarni?
2013. jún. 29. 22:01
 27/28 anonim ***** válasza:
fogyózol, ugye?
2013. jún. 30. 14:22
 28/28 Szobalint12 válasza:
De tE hÜlYe VoLtÁl BaZdMeG!
2021. aug. 18. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!