Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt alszunk egy sátorban. Gáz ha eddig megyek el?
Tudni kell rólam,h mióta véget ért egy komoly kapcsolatom,azóta imádok flörtölgetni,ki szeretném bulizni magam,és élni akarok,de nem ribbi módra. Szóval nem akarok szexelni fűvel-fával. Van egy "haverom",akinek ugyan van barátnője,de mivel ő kezdett közeledni felém,ő kezdett el flörtölgetni velem,ezért én viszonzom. :D Szóval bárhányszor beszélünk,flörtölgetünk egymással,de sztem mindketten csak azért mert jól esik... Nem sokára megyünk sátorozni páran baráti társasággal,és egy sátorban fogunk aludni kettesben,több napon keresztül. Sztem biztos,h közeledni fog hozzám,és én ebben még benne is vagyok. Gáz,ha ölelgetésben,átkarolásban,simogatásban,ruhán keresztüli tapizásban,és esetleg még a csókban is benne lennék,de a többiben már nem? Úgy értem...kiakadna?
20/L
"ki szeretném bulizni magam,és élni akarok,de nem ribbi módra." - "Van egy "haverom",akinek ugyan van barátnője,de mivel ő kezdett közeledni felém,ő kezdett el flörtölgetni velem,ezért én viszonzom"
A két dolog eléggé üti egymást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!