Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek pasival együtt aludni, a hashajtó miatt. Mit
csináljak végre?
2013. jún. 29. 19:45
De miért csinálod?
Sürgősen állj le, és menj szakemberhez! (Pszichiáter, vagy pszichológus. Ne aggódj, nem kell szedned semmi dilibogyót, ha valaki fel akar írni, kimész, és elmész egy másikhoz.) Ugye tisztában vagy vele, hogy egy-két héten belül ebbe simán belehalhatsz?
2013. jún. 29. 19:47
Hát,a gyógyszerfüggőség,az komoly...
Szokj le róla,és probléma megoldva.
Magnézium szulfátot szerintem tényleg adnak recept nélkül. De kétlem hogy ez igaz, vagy legalábbis szeretném ezt hinni. Csak víz nem jöhet ki. Feltételezem szoktál enni is. Ha nem eszel, és még arra hashajtó... Ha iszol is eleget, max egy-két hónapod van még.
Jaa, hogy utána jön a víz. Így értem. De ne aggódj, így is elpatkolsz, ha nem állsz le.
2013. jún. 29. 19:49
Fuj b+! Hisz az emesztesben pont az a fontos h szilard legyen a szeklet, max havonta, ket havonta egy hasmars jot tesz, de azt erzi a beled, es csinalja magadtol! Ez undorito es beteges, menj orvoshoz!
2013. jún. 29. 19:49
17/28 A kérdező kommentje:
Hát egyszer láttam a vécében valami kis izéket, amiről az első gondolatom az volt hogy a bélbolyhaim .. az lehetséges??
nem haltam még meg keveset eszek meg minden, de már fél éve ezt űzöm csak vannak napok mikor elfogy és nem mindig van kedvem elcsoszogni a gyógyszertárba. de hetente legalább benyomok egy ilyet.
fél zacskónyit, tudom, hogy nem szabadna max csak 2 evőkanált én annál többet nyelek le sokkal...
Fél éve? Gratulálok, szerintem a maradandó károsodás már megvan. Amúgy menj el szépen orvoshoz. Látni akarom az orvos arcát!
2013. jún. 29. 19:55
milyen magasról szoktál fosni egy bokorba? csak azért kérdezem mert te szerintem nem olyan maszturbálós forma vagy, hanem inkább amolyan bokorba szarós forma vagy.
2013. jún. 29. 19:58
Hallod, ez már beteges. Orvosi kivizsgálásra esetleg nem gondoltál? Egyébként, azt hogy oldod meg, ha például épp a nyílt utcán vagy, és rád jön a szrhatnékom?
2013. jún. 29. 19:59
Kapcsolódó kérdések: