Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarázza meg már nekem valaki hogy egy nő miért akar barátságot egy férfitől? Mi értelme ha pl a férfi úgy közeledik a nő felé mint egy nő és nem mint barát? Majd a nő felajálja hogy barátok lehetnek pl. Mi értelme ennek?
1. Mert jól el tud vele beszélgetni, de nem tekint úgy rá, mint férfira.
2. Úgy gondolja, ezzel kicsit tompítja a visszautasítás élét.
Azt hiszem, a nőknél a szex nélküli barátság ugyanolyan kategória, mint a férfiaknál s kapcsolat nélküli szex.
Legyünk őszinték, a nők lelkileg, a férfiak pedig testileg akarják kihasználni a másikat. Ha mindkét feltétel teljesül, azt nevezhetjük kapcsolatnak talán.
Persze ez csak az én feltevésem. Nem kell egyetérteni vele, de értékelném, ha egy kicsit elgondolkodna rajta némely megmondóember. Mindkét oldalon természetesen.
ma 16:38
Igazad van,de lelkileg egyszerübb kihasználni valakit,mint testileg,mert ha az nő barát kategóriába rak,akkor te ugyan nem használod ki testileg..max egy gyenge pillanatban,vagy max ha megerőszkolod.Lelkileg könnyebb valakit behálózni.
ma 16:48
Nagy barom vagy te is itt ugatsz miközben azt sem tudod miről van szó...nem rólam van szó konkrétan.Csak mindig érdekelt minek akar egy nő barátságot egy pasitól.Volt nekem is ilyen már,de én egyből el is küldtem.Mert nekem ilyen nem létezik.Érdekelt minek mond ilyet egy nő ennyi.
Evolúciós illetve szociális programozása miatt a férfinak és a nőnek más-más dolgokra van szüksége egymástól.
A nőnek elsősorban az adja a validációt, az kell neki a férfitól, hogy az imádja, elkötelezze magát mellette, megértést, odafigyelést adjon neki. De mindez nem eredményez szexuális vonzalmat, és ha az egyébként nincs meg, akkor a nő csak "barátnak" (talpnyalónak) akarja megtartani a férfit.
A férfinak a nőtől szexre van szüksége. A lényeg nem konkrétan az aktuson van, nem azon a pár perces gyönyörhullámon (ha az lenne a lényeg, kb mindenki prostihoz járkálna), hanem a validáción, hogy a nő elfogadja őt férfiként, hogy szexuálisan alárendeli magát. Ezért pl. egy férfi lehet hogy semmilyen érzelmi kapcsolatot nem akar egy nővel, de a szexet igen.
Férfi szemszögből a "legyünk csak barátok" ugyanaz a kategória, mint női szemszögből a "csak dugásra kellesz".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!