Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magyarázza meg már nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarázza meg már nekem valaki hogy egy nő miért akar barátságot egy férfitől? Mi értelme ha pl a férfi úgy közeledik a nő felé mint egy nő és nem mint barát? Majd a nő felajálja hogy barátok lehetnek pl. Mi értelme ennek?

Figyelt kérdés
2013. jún. 29. 15:49
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

ma 15:56

Szerintem a legtöbb nő ezzel tisztában van hogy a pasi meg akarja kúrni és nem barátságból közelít feléje,szóval tudják ő mi a helyzet nem félj.Maximum ha búza a csávó,de a legtöbb esetben a férfi azért közelít mert meg akarja dugni a nőt.Ennyi.A nőknek ez nem esik le vagy mi?:D

2013. jún. 29. 15:59
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

a 4-es szerintem egy elkeseredett sikertelen valaki, az irigység mondatja vele azt amit.

egyszerűen nem akarják a nők megsérteni a pasit, ennyi. vagy éppen nem akarják, hogy a sértett visszautasítás miatt lek.rvázzák őket mert ilyen is van, sajnos.

2013. jún. 29. 16:05
 13/32 anonim ***** válasza:
70%

"nem barátnén közelít feléd,hanem nőként,akit meg akar farkalni.:D"

Még mindig nem jó. Gondolom úgy érted, hogy

"nem barátként közelítesz felé, hanem férfiként, és a nőt látod benne, akit meg akarsz farkalni."

Ha ezt akartad írni, akkor annyi a válasz, hogy ő viszont nem a férfit látja benned, nem jössz be neki, nem akar tőled se szexet, se szerelmi kapcsolatot. Szerintem egyértelmű. A 3-as teljesen jót írt, a 4-es egy hatalmas baromságot, miért kellene egy férfi-nő barátságban szexnek ("szex lehetőségének") benne lennie? Onnantól már nem barátság, maximum szexkapcsolat. "a testi elutasítás ha kezdettől jelen van, az nem barátság, hanem lelki kihasználás." Érdekes, én nem akarok szexelni a barátaimmal, nem vágyom a testi kapcsolatra velük, "testileg elutasítom őket", ez azt jelenti, hogy lelkileg kihasználom őket és önző vagyok? Még véletlenül sem azt, hogy egészséges, normális baráti kapcsolatban vagyok velük, amiben nem szerepel szex. Az kemény... xD

2013. jún. 29. 16:07
 14/32 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne barátság két ember között, még ha ellenkező neműek is? Én azt nem értettem soha, miért kell feltétlenül valami szexuálisat akarni egymástól. Két férfi is elfogadhatja egymást anélkül, hogy egymás s*ggére is kíváncsiak lennének.
2013. jún. 29. 16:09
 15/32 anonim ***** válasza:
62%

Normálisan közeledtél és barátságosan akar lekoptatni..

Mihelyst talál valakit magának, szép lassan elfelejt..

addig meg elvan ilyen "barátságban"

2013. jún. 29. 16:11
 16/32 anonim ***** válasza:
79%
Mert a nő érzelmi szükségletei kielégülnek így a "barátság" által (meghallgatják, figyelnek rá, rajonganak érte), anélkül, hogy cserébe bármit adnia kéne. Ahol az egyik fél vonzalmat érez, a másik pedig nem, az nem barátság, hanem a rabszolgaság egyik fajtája.
2013. jún. 29. 16:16
 17/32 A kérdező kommentje:

ma 16:07

Istenem ennyire nehéz??

Te nem tudom férfi vagy nő vagy e.De ha tegyük fel férfi és egy nő felé közeledsz,nem mint barát hanem mint potenciális,szexpartner,megdugható nő,vagy akár kapcsolat szempontjából,akkor te eltudnál fogadni ilyen barom szöveget hogy legyünk barátok?

2013. jún. 29. 16:21
 18/32 anonim ***** válasza:
Kérdező legyen több eszed és hagyd ott, mint eb a szarát, ha ezentúl még egyszer ilyen dumával jön a csaj. Nem kell barátnak lenni. Mondd neki, hogy van elég barátod rajta kívül.
2013. jún. 29. 16:28
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Sikerült a barátság intézményét teljesen lealacsonyítani azzal, hogy a szexuális elutasítás virágnyelvi formája lett a barátság felajánlása. A legcinikusabb pedig az, ha a közeledést azzal utasítja el a nő, hogy ő a barátságot nem akarja elrontani (!) egy párkapcsolattal.
2013. jún. 29. 16:33
 20/32 anonim ***** válasza:
59%
Azért, mert ez egy "kedvesebb" formája a kikosarazásnak. Nem kell túlmisztifikálni....
2013. jún. 29. 16:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!