Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan könnyű manapség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan könnyű manapség barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, viszonylag könnyű párt találni egy pasinak, ha nem is barátnőt, de egy szexre mindenképp. De komoly kapcsolatra is viszonylag könnyebb találni lányt manapság. Tényleg a leglúzerebbeknek nehéz viszonylag találni valakit, de az a férfi társadalom legalja szerinte, aki manapság nem képes összeszedni egy lányt magának. Ennyi sok jó nő van manapság, Ennyire könnyen adják magukat? Ugyanis még a csúnyácskábbak, pénztelenek is viszonylag könnyebben találnak valakit.
2013. jún. 28. 19:31
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Látom ASOT ajtajára nagyobb a kereslet, mint a kérdező kérdésére:D
2013. jún. 28. 19:40
 12/34 ASOT ***** válasza:

Teljesen új tömör fa. az egyik 85 cm-es a másik 75 cm-es, Nem ilyen laminált ajtó hanem tömör fa, vörösfenyő a színe, üveg nincs benne, a 85-ös az jobbos, a 75-ös az balos, kerettel kilinccsel cakkum pakkum a 2 ajtó 30.e Ft.

Noss?? :)

2013. jún. 28. 19:42
 13/34 ASOT ***** válasza:
ja, és 210 magas.
2013. jún. 28. 19:42
 14/34 anonim ***** válasza:
Jaj... a magassága nem jó... nekem 240es a háloszoba ajtóm azt akartam volna lecserélni. :( De milyen jol hangzik pedig :/
2013. jún. 28. 19:45
 15/34 IfYouKnowWhatIMean ***** válasza:
#ASOT: nekem is inkább bojler kéne.. Az nincs?? Vagy valami kolbász? Ukránból csempészve is jó..:DD
2013. jún. 28. 19:46
 16/34 ASOT ***** válasza:
100%

Prof! Az nem baj! Kibontod az ajtót. kivésed a falat, beraksz egy áthidalót azt bevakolod kis púrhab, aztán jó lesz az a 210es ajtó.

Bojlert lehet h tudok szerezni a szomszéd Gazsi szerintem tud hozni valahonnan.

Meg asszem kolbász is lesz.

2013. jún. 28. 19:49
 17/34 A kérdező kommentje:
inkább maradjatok az ajtóknál, mert a nőkhöz kevesek vagytok :)
2013. jún. 28. 19:49
 18/34 anonim ***** válasza:
30 ezerért 2 tömöra ajtó?xD kamu:D
2013. jún. 28. 19:54
 19/34 ASOT ***** válasza:

Nem!

Egyszerűen nem tudom eladni. Teljesen komoly!

Megvettem anno mert jó üzletnek tűnt, és gondoltam be lehet majd építeni valakinél és 60-ért eladhatom, de k*rvára nem újít mostanába senki sem.

2013. jún. 28. 19:57
 20/34 anonim ***** válasza:
ikea téma ?
2013. jún. 28. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!