Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzik magukat szánalmasnak azok a srácok (férfiak 90%-a), akik körberajongják a nőt, csak azért hogy megkapják?
Figyelt kérdés
Annyi meg annyi ilyen eset van, hogy már röhögök kínomban, amikor meglátom. Szerencsétlen veri a nyálát a nőnek (neki meg persze jól esik, mert a sokadik pasi őrül meg érte aznap) az meg csak arra használja, hogy szinten tartsa az egóját.
Hát hülye lennék egy nőnek is bókolni vagy udvarolni, más meg önként megszégyeníti magát. Nem értem én ezeket az embereket. Nekem a pofámról lesülne a bőr, ha egy nő után kéne tepernem.
23/f
2013. jún. 28. 16:16
31/33 anonim válasza:
Azért a bókolást, udvarlást ne keverjük már a nyáladzással, nadekérem. Én szoktam bókolni, udvarlogatni, kedveskedni. Sűrűn. De mindig akkor, amikor meg van a helye és ideje, nem csorgatom a nyálam és tényleg csak azt dícsérem egy nőben, ami valójában az. 21
32/33 anonim válasza:
Ők nem, de mindenki más annak tartja őket! Az ilyenek miatt lesznek a nők olyan szinten beképzeltek, amilyenek ma.
33/33 anonim válasza:
Nem érzik magukat szánalmasnak, mert azok a férfiak minden este a barátnőjükkel vannak...kézen fogva sétálnak a barátnőjükkel....a problémájuk a "terhes-e a barátnőm" " elélvezett-e a barátnőm" neked meg az, hogy pin#t csak monitoron láttál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!