Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem érzik magukat szánalmasnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érzik magukat szánalmasnak azok a srácok (férfiak 90%-a), akik körberajongják a nőt, csak azért hogy megkapják?

Figyelt kérdés

Annyi meg annyi ilyen eset van, hogy már röhögök kínomban, amikor meglátom. Szerencsétlen veri a nyálát a nőnek (neki meg persze jól esik, mert a sokadik pasi őrül meg érte aznap) az meg csak arra használja, hogy szinten tartsa az egóját.

Hát hülye lennék egy nőnek is bókolni vagy udvarolni, más meg önként megszégyeníti magát. Nem értem én ezeket az embereket. Nekem a pofámról lesülne a bőr, ha egy nő után kéne tepernem.

23/f

2013. jún. 28. 16:16
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Volt már barátnőm. Nem egyszer akartak már velem összejönni... Eddig mindig engem szólítottak le. Én biztos nem fogok érte semmit se tenni, ha kellek neki, akkor bizonyítson.
2013. jún. 28. 16:29
 12/33 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen igazad van kérdező, ma le is tesztelem.
2013. jún. 28. 16:30
 13/33 anonim ***** válasza:
32%
Az én kedvencem mikor valaki mondja egy se*gghülye rib-ancnak hogy te intelligens lány vagy :D hazudni is akkor érdemes ha tuti haszna lesz.
2013. jún. 28. 16:30
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére én nem vagyok ekkora nyominger mint te, és küzdök a nőért, ha tetszik, mert nem csak ágyba vinni akarom. Az lenne szánalmas, ha nem tennék meg mindent, azért a lányért, aki tetszik. Nem hogy nem sül le a pofámról a bőr, de külön élvezem, ha nekem kell teperni és nem szétdobja a lábát. Két példa volt szórakozóhelyen arra, hogy lány jött oda hozzám, mindkettőt elküldtem a francba, nekem nem kell r*banc.
2013. jún. 28. 16:41
 15/33 A kérdező kommentje:
Nekem nincs bajom a mazochistákkal. Csak legalább ne hirdetnéd itt magad.
2013. jún. 28. 16:43
 16/33 anonim ***** válasza:
szerintem szánalmas! bár hozzá kell tenni, hogy vannak kategóriák itt is... én is voltam már szerelmes lány haveromba és akkor átértékelődtek a dolgok, nem nagyon érdekelt, hogy ki mit gondol. de így tiszta fejjel csak rööhögni tudok azokon akik szinte csúsznak másznak csak hogy a pu*nci közelébe kerüljenek... ha nő lennék biztosan nem kellene ilyen! mondjuk nekik se kell, de kihasználni azért szeretik az ilyeneket.
2013. jún. 28. 16:44
 17/33 A kérdező kommentje:
És valljuk be: az ilyenek meg is érdemlik, hogy kihasználják őket.
2013. jún. 28. 16:45
 18/33 anonim ***** válasza:

" Én biztos nem fogok érte semmit se tenni, ha kellek neki, akkor bizonyítson."

Mert te mégis ki a fittyfene vagy, hogy neked bármit is bizonyítani kelljen?

Pont ez ilyeneket alázza rommá egy intelligensebb nő. :D

2013. jún. 28. 16:52
 19/33 A kérdező kommentje:

És, ha egy nő írta volna ezt? Akkor teljesen rendben van a dolog, ugye?

Egyenlőség van, hajlamosak vagytok ezt elfelejteni. Igenis, ha kellek egy nőnek, akkor küzdjön már meg értem, nem rbncokat keresek.

2013. jún. 28. 16:57
 20/33 anonim ***** válasza:

Na de mivan akkor ha a barátnőmre mondom, hogy milyen szép?

Nen vagyunk egyformák... Ha egy kis kitartás kell egy lányért az szerint okés. A házas élet is ilyen, ha lehet hinni a jó népnek...

2013. jún. 28. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!