Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzik magukat szánalmasnak azok a srácok (férfiak 90%-a), akik körberajongják a nőt, csak azért hogy megkapják?
Annyi meg annyi ilyen eset van, hogy már röhögök kínomban, amikor meglátom. Szerencsétlen veri a nyálát a nőnek (neki meg persze jól esik, mert a sokadik pasi őrül meg érte aznap) az meg csak arra használja, hogy szinten tartsa az egóját.
Hát hülye lennék egy nőnek is bókolni vagy udvarolni, más meg önként megszégyeníti magát. Nem értem én ezeket az embereket. Nekem a pofámról lesülne a bőr, ha egy nő után kéne tepernem.
23/f
" Én biztos nem fogok érte semmit se tenni, ha kellek neki, akkor bizonyítson."
Mert te mégis ki a fittyfene vagy, hogy neked bármit is bizonyítani kelljen?
Pont ez ilyeneket alázza rommá egy intelligensebb nő. :D
És, ha egy nő írta volna ezt? Akkor teljesen rendben van a dolog, ugye?
Egyenlőség van, hajlamosak vagytok ezt elfelejteni. Igenis, ha kellek egy nőnek, akkor küzdjön már meg értem, nem rbncokat keresek.
Na de mivan akkor ha a barátnőmre mondom, hogy milyen szép?
Nen vagyunk egyformák... Ha egy kis kitartás kell egy lányért az szerint okés. A házas élet is ilyen, ha lehet hinni a jó népnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!