Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzik magukat szánalmasnak azok a srácok (férfiak 90%-a), akik körberajongják a nőt, csak azért hogy megkapják?
Annyi meg annyi ilyen eset van, hogy már röhögök kínomban, amikor meglátom. Szerencsétlen veri a nyálát a nőnek (neki meg persze jól esik, mert a sokadik pasi őrül meg érte aznap) az meg csak arra használja, hogy szinten tartsa az egóját.
Hát hülye lennék egy nőnek is bókolni vagy udvarolni, más meg önként megszégyeníti magát. Nem értem én ezeket az embereket. Nekem a pofámról lesülne a bőr, ha egy nő után kéne tepernem.
23/f
Nem, nem lett volna oké. Tőle is megkérdeztem volna, hogy mégis mi az oka annak, hogy királylánynak képzeli magát.
Undorító ez a felfogás, csakis azt bizonyítja, hogy nem érsz semmit, így a fene sem fog küzdeni érted. Egy párkapcsolatot meg normális ember amúgy sem úgy alakítja ki, hogy kezdetben virtuálisan nyalatja a s-eggét a másikkal, amíg úgy nem érzi, hogy az a szerencsétlen elnyerte a kegyeit.
"értelmes nő nem fog odamenni egy férfihoz se"
Afelől, hogy hozzád még nem ment oda (ilyen felfogással nem is csodálom), még ne általánosíts.
mert normális önbecsüléssel rendelkező nő csak úgy odamegy valakihez? :D aha...
de legyen igazad, a legjobb ha lesz*opod magad, úgyis annyira nagyra vagy magaddal...
A mindenit! Itt kezdenek elfajulni a dolgok
Na figyelem: itt nagyon sokan nem látják, hogy nem kizárólag egyféleképpen lehet tenni azért, hogy elnyerj egy nőt. Nagyon igaza van annak, aki azt mondja, hogy udvarolni kell, nyalizni nem szabad. Tiszteletreméltó dolog, ha egy pasi (normális erkölcsi határokon belül) mindent megtesz azért a nőért, akit szeret. Ki hallott már olyat, hogy egy nő udvaroljon?
Aki pedig általánosít, az régen rossz. Nincs olyan igaz állítás, ami úgy kezdődik, hogy "Minden nő.../Minden férfi..." Nyilvánvalóan maradunk a témánál.
Hajrá mindenkinek, aki még nem találta meg az igazit, aki pedig nagyokos, az inkább jó tanácsokat adjon.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!