Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én érzem csak úgy, vagy a női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én érzem csak úgy, vagy a női férfi kapcsolatok nagyon bonyolultak?

Figyelt kérdés
Nincs meg az összhang, a közös érdeklődési kör . Pl. nem csípik ugyan azt a zenét, tehát nem tudják megosztani az élményt amit az adott zene ad . A másik kedvéért csinálnak dolgokat , mennek helyekre , programokra . A szexben elvárnak, szeretnének ezt vagy azt amit a másik fél nem szeretne . El kell viselni mikor a másik dicsér valakit , hogy jól néz ki . Van mikor hosszú évek múlva sok együtt töltött idő után jönnekj nagy csalódások , elhagyás ,megcsalás , sértések . Fú most nagyon melankólikus hangulatban vagyok . :/ Valahogy a konvencionális férfi nő kapcsolat olyan komplikált .

2013. jún. 28. 12:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A lényeg az hogy az egész egy nagy kínlódás , és van itt kisezer dolog . Én meg sokkal korábbról vagyok általa megsértve . És most meg hiába voltam szerintem nagyon is jó hozzá neki akkor is ez meg az nem jó és felemlegeti amiket montam , akkor is ha már jó hosszasan ecsteltem ,hogy nagyon sajnálok mindent amit mondtam és nem volt hozzá semmi jogom és hogy tudom milyen csúnya dolog volt . Na meg az exe , azzal nagyon kihoz a sodromból ,de nem is szoktam semmit mondani csak mérgelődök magamban , legutoljára meg csak elsírtam magam emiatt .
2013. jún. 28. 18:01
 12/13 anonim ***** válasza:
uhh, a kérdés alatti szöveget olvasva, magamra ismertem, mármint én is mindig ezen gondolkodom, még csak 1 hónapja vagyunk együtt, de félek, hogy annyira különbözünk, hogy a végén majd elhidegülünk egymástól... annyira bonyolult, hogy az hihetetlen, nem tudom,hogy mi legyen...
2013. jún. 28. 19:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Akkor, szerintem, nincs értelme együtt lenni. Miért kínlódjatok mindketten? Ha nem vagy szerelmes belé, az rendben van, idővel megtörténhet, de ha te azért nem szereted, mert valaki más emléke, képe lebeg a szemed előtt, csak magadnak okozol fájdalmat.
2013. jún. 29. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!